Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Saša Ocokoljić, tipuje za Udruženje paraplegičara iz Čačka

post-title


Uzbudljivo je svaki dan! Jasno, kidali su se, i kidaće se nervi i na narednim tiketima, jer u tome je čar džentlmenskog MOZZART sporazuma. Zaključno sa današnjim danom u rubrici „Humanitarni tiket u podne“, imali smo 799. plemenitih igrača s kojima smo zaokružili 130 dobitnih listića. Od ovoga momenta, glavnu kladilačku reč predajemo košarkaškom treneru Saši Ocokoljiću, koji tipuje za Udruženje paraplegičara u Čačku!

Sašaina košarkaška biografija je prebogata, s poslednjim ispisanim listovima u Steaui iz Bukurešta. Da nije zaboravio svoj Borac u kome je otvorio, ali i zaključio košarkašku karijeru vidi se iz priloženog, odnosno kladilačke odluke da svoje najbolje namere pošalje baš u Čačak. Pitali smo ga, šta je to što ga ovog momenta najviše privlači na stranicama MOZZART liste?

„Svakako su to kvalifikacije za Ligu Evrope. Spreman sam da se zabavim mečevima ovog takmičenja, da nadam se uspešno odigranim mečevima pošaljem pozdrav Čačku, gradu košarke i moje karijere“...

Odmah smo krenuli od mečea KOPENHAGEN – CSKA. Danci su u Sofiji stigli do pobede od 1:2, i tako stvorili kapital čiju vrednost će CSKA morati na ovom meču napadački da osporava. Dominacija Kopenhagena u gostima, čak 11 udaraca ka golu, odnosno četiri u okvir bugarskog tima, dovoljno govori u pretenzijama tima domaćina. Naime, Danci su u seriji od osam mečeva bez poraza, s čim će morati da se suoči CSKA koji je navikao na pobede u domaćim okvirima. Učinak u bugarskoj eliti im je maksimalan u prva četiri kola, a CSKA je uz to primio samo jedan gol. U odnosu na Kopenhagen, deluje da je to zbilja previše malo.

„Igram MOZZART jedinicu na Kopenhagen“, rekao je Ocokoljić.

Krećemo na susret UNIVERZITATEA - RB LAJPCIG. Posle 1:3 u prvom susretu, Nemci mirne duše mogu da se upute u Rumuniju po konačnu overu svog puta dalje. Univetitatea, to je evidentno ne igra dobro u poslednje vreme, pošto je dobila samo jedan od ukupno četiri odigrana susreta u rumunskom prvenstvu. Gol razlika Univerzitatee u ovom takmičenju iznosi 5:4, što je cifra koja je namaknuta tek u poslednja dva kola na kojima je dolazila GG4+ igra. Ako globalno sagledamo rezultate RB Lajpciga, kladilačko oko će zapaziti da 3+ na utakmicama ovog tima nije zabeleženo samo na jednom od minulih deset susreta. A da je umelo i mnogo, mnogo više da se raspuca na njihovim susretima, to takođe stoji.

„Sada je red na 3+ igru... Mora da dođe s Lajpcigom na evropskoj sceni“.

Meč ZRINJSKI – LUDOGOREC, takođe ne bi trebalo previše da zamara MOZZART igrački svet. Zrinjski je izgubio prvi susret s minimalcem, a zatim od Čelika u Zenici izgubio s istim rezultatom. Uz to, Bosanci nisu tresli mreže na minula tri susreta, ali ne treba se zavaravati ni sa Ludogorecom kao silom koja na gostovanju može da demolira odbranu Zrinjskog. Naime, rezultat prve utakmice pruža neku vrstu nade domaćinu, koju će Ludogorec pokušati da anulira defanzivnim pristupom utakmici. Ludogorec to može, budući da je u prva četiri kola domaćeg šampionata primio svega dva gola.

„Dvojka na Ludogorec, i da se ne zadržavamo više na ovom paru“, poručio je bivši košarkaš Borca, i OKK Beograda, koga dobro pamte i tereni Rumunije, Izraela, Ukrajine, Grčke, Turske, Makedonije i Poljske.

Takav internacionalac pohitao je na meč ZENIT - DINAMO MINSK. Dinamo je u Minsku izgleda završio posao. Gostovanje Zenitu posle demorališuće pobede u prvom susretu od 4:0, deluje kao tričava formalnost za Dinamo koji je dibio poslednjih šest utakmica u nizu, a uz to valja znati da su poslednja tri evropska meča ovog tima prošla u 4+ maniru. Zenit će morati da napadne, ali slabe su šanse da domaći nešto više i urade, budući da im je neophodna hrpa golova, kako bi anulirali ono što ih je snašlo u gostima.

“Pošto već sve vuče na golove, zaigraću na 4+ kartu”.

Poslednji u špilu parova našeg današnjeg gosta, najzanimljiviji je meč dana. Za susret PARTIZAN – NORDSJILAND, zainteresovana je cela fudbalska Srbija. Partizan je minule sedmice u Danskoj, uradio ono što je malo ko od njegovih navijača očekivao, savladao Nordsjiland 2:1 i u rezultatskom smislu obezbedio spokoj pred revanš. Zoran Mirković će posle dva gostovanja predstaviti u Humskoj poslednjeg letnjeg novajliju Gorana Zakarića, koji je bio bio među najboljim pojedincima u Danskoj. U špic će se vratiti Rikardo Gomeš, a iza njega, osim Zakarića, verovatno će se pojaviti Pantić i Janković. Sa fudbalsko – kladilačkog aspekta, bitno je znati da je Nordsjiland osam primljenih golova od početka sezone, na ukupno deset zvaničnih utakmica, pet primio u završnih pola sata.

“A Humskoj neka plane 3+”, zaključio je svoja tipovanja naš današnji gost.

Toliko o bet analizi, nakon koje svi zajedno po starom dobrom običaju zaključujemo “Humanitarni tiket u podne”. A sada smo u slatkoj obavezi da se u ime Nišlija, i Prijedorćana pohvalimo novim sportskim objektima koje su ovi gradovi na radost košarke i sporta dobili na dar od kompanije MOZZART u akciji “100 terena za jednu igru”.

Svakako ovo je samo poslednja MOZZART vest iz oblasti socijalno odgovornog rada, a biće ih još kroz akcije “Novi dresovi za nove šampione”, i “Humanitarni tiket u podne”, koji je zaključno sa današnjim 799. izdanjem, kladilačkim vrlinama inkasirao, a zatim na brojne adrese uputio donacije u ukupnom iznosu od 7.673.960, 00 dinara.

Idemo dalje, jer možemo još više, uz vrhunske igračke vrline koje krase MOZZARTOVE kladioce.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar