Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Neki su spojili naizgled nespojivo

post-title


Tempo života koji nam zadaje svakodnevnica zna biti neuhvatljiv čak i za majstore organizacije, prvake upornosti i šampione u vrednoći. Statistike govore o raznim metodama koje se uvode u cilju skraćenja osnovnih životnih procesa koje obavlja svaki čovek u toku jednog dana.

Zapažena je statistika koja govori o tome da se Srbija kreće u korak sa evropskim i svetskim trendovima, te u našoj zemlji čak 2 miliona potrošača kupuje online i na taj način skraćuje vreme odlaska u shopping centar.

Izuzev faktora brzina ili ušteda vremena u svakodnevnim procesima, na kome se baziraju mnogi biznisi današnjice i navode ga kao najbitniji faktor u portfoliju poslovanja, susreli smo se i sa kompanijama koje su uz isti uključili i kvalitet. Kompanija Comfy Angel iz Makedonije, ćerka kompanije Comfy Quilts iz Engleske, vođena idejom da spoji brzinu i kvalitet, kreirala je tim od 1.200 zaposlenih koji se brinu o kvalitetu onoga što radimo neverovatnu trećinu života – spavanju.

Oni kažu da dobar san ne znači samo kvalitetan odmor i bolje funkcionisanje, dobar san je pokretač mnogih životnih procesa i ključan je za zdrav organizam. Vođeni ovom tezom, kompletna organizacija poslovanja je formirana i funkcioniše kao jedan organizam, te su rezultati koje postiže iz godine u godinu dobro poznati svim velikim sistemima u Evropi i šire. Godišnje se u ovoj organizaciji proizvede preko 5 miliona jastuka, 2 miliona jorgana i 2 miliona zaštitnika za dušeke, i sve to praćeno najvišim standarnima na zahtev evropskih kompanija.

https://www.youtube.com/watch?v=hOAYBeJ2bS4

Prateći evropske trendove i uzlazno kretanje online kupovine prema svim statistikama, Comfy Angel formira lanac online prodavnica pod brendom Somnia Shop. Verujemo zbog dobre komšijske saradnje, poverenje da se otvori prva franšiza dobija upravo Srbija, i u 2018. se otvara Somnia Shop RS.

Bez razlike da li živite brz život ili ne svakako vam je potreban kvlitetan san.

Jastuke, jorgane i zaštitnike za dušeke po meri svakog čoveka možete pronaći na somniashop.rs

PR tekst


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar