Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Zebre danas driblaju u Gornjem Milanovcu

post-title


"Metalac će jednom procvetati... Daćemo sve od sebe da se to ne desi na lokalnom derbiju sa čačanskim momcima", kaže trener Borca, Vladimir Stanisavljević.

Četu Vladimira Stanisavljevića posle dva uzastopna derbija zapadne Srbije, tačnije remija sa Javorom, i pobedom nad užičkom Slobodom čeka treći veoma važan specijalni ispit. Na redu je Gornji Milanovac, i utakmica s Metalcem, starim znancem i omiljenim lokalnim rivalom još iz superligaških dana.

Pitali smo šefa struke, i sportskog direktora Borca, šta očekuje od Metalca, odnosno od utakmice devetog PLS kola?

"Svakako nastavak dobre takmičarske faze u koju je ušao generalno podmlađeni sastav mog kluba. Mislim da smo uspeli da dođemo i do određenog stepena sigurnosti kod najmlađih prvotimaca, što će nam svakako koristiti na ovoj i narednim utakmicama. U perspektivi već se nadziru obrisi novog, poletnijeg Borca, što je bilo uočljivo naročito u drugom poluvremenu utakmice u Užicu u kojoj smo postigli tri gola. U Milanovcu će svakako biti teže doći do pozitivnog rezultata, ali ne mislim da nadigravanjem ne možemo zgrabiti svoju šansu", rekao je za MOZZART Sport Vladimir Stanisavljević, šef struke čačanskog Borca.

Kakve sastave očekujete da vidite s prvim zviždukom sudije na Stadionu Metalca kraj Despotovice?

"Borac se neće previše previše menjati u odnosu na protekle utakmice. U naš izbor prve postave ulaze svi raspoloživi igrači, a o definitivnom spisku nameravam da odlučimo neposredno pred utakmicu. Trenutno je sgurno da u sastavu zbog povrede neće biti Perića, a još uvek pod znakom pitanja stoje Vasilić, Šutić i Mišić. Što se tiče Milanovčana, smatram da tabela nije adekvatan pokazatelj njihove snage. Ubeđen sam da imaju visok potencijal, odnosno da će njihova ekipa procvetati u nastavku, i biti sposobna za ostvarenje visokih ciljeva. Iskreno, nadam se da se taj procvat neće dogoditi na utakmici s Borcem", zaključio je svoju analizu nastupajućeg meča Stanisavljević.

Kada je reč o Metalcu, dobro je reći da je ovaj tim do sada poražen jedino od Bačke Topole, a da je u osmom kolu savladao užičku Slobodu sa 2:0. Utakmica devetog kola PLS-a, Metalac - Borac koja počinje večeras u 19 časova, i igra se Stadionu Metalca kraj Despotovice u Gornjem Milanovcu zbog objektivno visokih aspiracija domaćeg sastava mogla bi biti vrlo uzbudljiva.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar