Saopštenje Informativne službe Gradskog odbora SNS Čačak

– Ako nekome u Čačku i Srbiji do skoro nije bilo poznato kakva je ekstremistička i fašistička organizacija Dveri, onda je valjda posle najnovije izjave njihovog poslanika i visokog funkcionera Srđana Noga sve jasno.

Naime, Nogo je sebi dao za pravo pravo da javno pozove na ubistvo, odnosno vešanje najviših državnih funkcionera Srbije – premijerke Ana Brnabić i predsednika Aleksandra Vučića. Ponovo se u javnosti postavlja pitanje do kada će nadležni organi da ćute i žmure na očigledno kršenje zakona i vršenje najtežih krivičnih dela, pozivanje na ubistvo legalno izabranih najviših funkcionera Srbije.

Posle poziva jednog od lidera Saveza za Srbiju Željka Veselinovića da obdarenog afro – amerikanca, koji je tek izašao iz zatvora, zaključaju u sobu sa Brnabićevom mesec dana, sada stižu nove monstruozne pretnje i postavlja se pitanje – do kada? Da li treba čekati da ovi umobolnici nekoga inspirišu i instruišu da tako nešto i pokuša, pa da se tek onda preduzmu zakonom propisane mere?

Za mnogo manje stvari deo lidera Saveza za Srbiju je svojevremeno pozivao na zabranu i ukidanje pojedinih političkih partija, organizacija i udruženja. Treba videti da li će i sada biti dosledni, u šta iskreno sumnjamo, jer “vrana vrani oči ne vadi”, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here