Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Milunovićev oproštaj od BATE-a: Nisam mislio da će biti ovako teško...

post-title


Nemanja Milunović napustio je BATE Borisov sa još jednom titulom, a naredni korak u njegovo karijeri biće Crvena zvezda i to od januara 2019. godine.

[caption id="attachment_83442" align="aligncenter" width="770"] foto: Reuters[/caption]

Milunović je iskoristio priliku pa se još jednom oprosti od navijača beloruskog tima za koji nastupa od 2015. godine. Jeste da je ispunio želju i da će igrati za Zvezdu, ali kako sam kaže nije mu lako da ode iz BATE Borisova.

"Veoma težak momenat za mene. Nisam mislio da će biti ovako teško, ali znate... Bio sam tu četiri godine, navikao sam, postalo mi je druga kuća. Ovi ljudi su konstatno podržavali mene i tim. Hvala im svima na svemu, i kada je bilo dobro, i kada je bilo loše", rekao je Milunović.

Imao je poruku i za saigrače.

"Mnogo puta tokom ove četiri godine dok sam bio ovde pokazali smo da smo pravi tim. Sve su to dobri momci. Želim navijačima dobro zdravlje i mnogo pobeda. Siguran sam da će ovi igrači nastaviti da ih oduševljavaju", rekao je Milunović.

Defanzivac iz Čačka je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa timom iz Ljutice Bogdana, a godišnja plata će mu biti 400.000 evra.

Karijeru je započeo u čačanskom Borcu, da bi od 2008. zapravo bio igrač Mladosti iz Lučana iz kojih je pravo otišao u Belorusiju. Kako je i sam tvrdio, od malena je navijač Crvene zvezde tako da mu je dolaskom na stadion Rajko Mitić konačno uslišena velika želja.

Dakle, pozdravio se sa doskorašnjim saigračima i navijačima, a sledeća stanica u njegovoj karijeri je u Ljutice Bogdana.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar