Kompanija Metalac iz Gornjeg Milanovca postala je vlasnik 18.000 m2 proizvodnog, skladišnog i poslovnog prostora nekadašnje Modne konfekcije Rudnik, kao i 6 hektara zemlje, nakon što je 13. decembra na aukciji prihvaćena ponuda od 1,3 mil EUR.

Nakon adaptacije građevinskih objekata u novom prostoru će biti smeštena trgovinska preduzeća Metalac market i Metalac trade, sa objedinjenim skladištem robe. Obezbeđen je prostor i za buduće nove programe, prenosi eKapija.

Fizička blizina fabričkog kruga MK Rudnik i njeni ukupni kapaciteti opredelili su nas na kupovinu ove imovine u Gornjem Milanovcu. Nakon licitacije i potpisivanja ugovora Metalac i formalno postaje vlasnik 18.000 m2 skladišnog i poslovnog prostora, sa restoranom i dve trafostanice, na ukupno šest hektara – saopšteno je iz Metalca.

Uz neophodna prioritetna ulaganja od još najmanje 500.000 EUR u 2019. godini, na ovoj lokaciji će biti organizovano skladište površine 6.000 m2, dok će u delu upravne zgrade biti smeštena administracija trgovačkih preduzeća Metalac market i Metalac trade. Ostatak prostora, u kojem su poslovni subjekti pod zakupom, ostaće u istoj nameni. Konačno, celih 8.000 kvadrata dugoročno je namenjeno uvođenju novih programa, koje će Metalac izvesno imati u budućnosti, prenosi eKapija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here