Za M. T. je na suđenju, održanom krajem prošle godine, rečeno da je preminuo, što je izazvalo šok njegove bivše žene Sare Teofilović.

Živ čovek proglašen mrtvim. Vest neobična, ali – istinita. A sve se dogodilo, za ne verovati, pred čačanskim Osnovnim sudom, i to na osnovu izjave ovdašnjeg policijskog službenika. Naime, za M. T. je na suđenju, održanom krajem prošle godine, rečeno da je preminuo, što je izazvalo šok njegove bivše žene Sare Teofilović.

– Kada sam to čula u samoj sudnici, bilo mi je sumnjivo. Njega sam videla mesec dana pre tog ročišta, kada smo zajedno bili u Ivanjici na suđenju zbog našeg razvoda. Kada sam izašla iz sudnice odmah sam ga pozvala telefonom, a onda se čuo njegov glas. Pitala sam ga je li živ, a on mi je odgovorio: “Šta te briga, za tebe nisam”… Znači, živ – rekla nam je Sara, kojoj je ceo ovaj događaj na kraju ispao i komičan.

Sara i njen tadašnji suprug M. T. našli su se pred sudijom u Čačku, pošto su ih tužile rođake zbog toga što su potpisali ugovor o doživotnom izdržavanju sa njihovim sada pokojnim ocem Vidojem Teofilovićem. Ćerke su pokrenule spor radi poništavanja tog ugovora. Advokat tužilaca Stojan Vojinović, potvrdio je priču tužene Sare rekavši da je sudija pročitala na poslednjem ročištu da je tuženi, koji je zaključio ugovor o doživotnom izdržavanju, preminuo.

– Predložili smo da tuženi u ovom sporu ponovo primi poziv, naveli smo ime oca i matični broj, i da mu policija lično uruči poziv za sledeće ročište – rekao je Vojinović.

Kada se “zagrebalo ispod površine” cele ove zavrzlame, ispostavilo se da je grešku napravio policajac, koji je trebalo da uruči poziv za suđenje tuženom M. T. Zato se povodom ovog slučaja oglasila Policijska uprava u Čačku saopštenjem u kojem su objasnili da je došlo do zabune.

– Protiv policijskog službenika svakako će biti preduzete odgovarajuće zakonske mere – zaključuje se u saopštenju PU.

Novosti, Vlade Ilić

1 KOMENTAR

  1. Jos da ste isto odreagovale kada je keramicar iz Krusevca vredjao zene…Neko ima ,neko nema pravo.A to sto nam SNS svakodnevno,bez obzira na pol, vredja inteligenciju…to nije vazno…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here