U Dimitrija Tucovića na Zvezdari danas izboden Miloš M. (24) iz Čačka, sin poznatog hirurga.

Miloš, student iz Čačka, ubijen je danas u beogradskom naselju Zvezdara, kada se navodno vraćao od devojke. Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom.

Nepoznati napadač naneo je mladiću više ubodnih rana nožem, a ranjeni Miloš uspeo je da otključa vrata i uđe u hodnik višespratnice u kojoj je iznajmljivao stan. Jauke i zapomaganje ranjenog čule su sve komšije, pa su Hitna pomoć i policija ubrzo stigle na mesto napada.

– Imao je više uboda u grudi i ruku – rekli su u Hitnoj pomoći. – Dosta je iskrvario i u veoma teškom stanju je prevezen u Urgentni centar.

Uprkos brzoj reakciji lekara, mladić je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru. Stanari zgrade na Zvezdari, gde se zločin dogodio, danas su bili u šoku. Iz noćnog sna sve ih je prenulo Miloševo zapomaganje.

– Čuo sam neku galamu i buku, a onda i jaukanje. Sve se brzo odigralo. Lekari Hitne su ga zatekli u hodniku zgrade, u nesvesnom stanju – kaže jedan od komšija.

Prema tvrdnjama očevidaca, u svađi je učestvovao jedan muškarac u beloj jakni, za kog se sumnja da je ubica. Navodno, Miloš mu je rekao: “Nemoj, brate!”, pre nego što ga je ovaj izbo. Ipak, motiv ubistva još nije poznat…

Policija je obavila uviđaj i ispitala sve stanare u ovoj zgradi, ali i zgradi prekoputa. Ubijenog mladića svi su jedva poznavali.

– Taj dečko je živeo u stanu do nas već nekoliko godina. Retko smo ih viđali. Imao je i cimera. Bili su fini momci, javljali se na hodniku komšijama. Nikada nisu pravili buku i galamu, kao drugi podstanari. Zaista su bili pristojni momci. Momak koga su ubili je studirao, a za ovog drugog ne znam. Svađu i jaukanje svi su jutros čuli. Momak je čak uspeo, onako povređen, da otključa vrata i uđe u zgradu. Ipak, srušio se u hodniku. Policija je išla od stana do stana, ispitivala sve stanare. A onda su njegovog cimera odveli na saslušanje – prepričava stanar zgrade na Zvezdari.

U neverici su i Čačani, koji su dobro poznavali porodicu nastradalog studenta. Miloš je, kako saznajemo, bio sin poznatih čačanskih lekara.

Ulaz u zgradu gde je mladić stradao / Foto N. Fifić

– Bio je ljudina. Veoma vaspitan i dobar dečko. Roditelji su mu takođe divni ljudi. Sin je čuvenog hirurga koji je spasao mnogima život, a majka mu je vrstan stomatolog. Ne mogu da verujem da ga više nema – rekao je Milošev drugar.

Nesrećni mladić bio je navijač Partizana, i gotovo da nije propuštao nijednu utakmicu omiljenog kluba.

– Jeste voleo Partizan, išao je na utakmice, ali nije bio huligan. Zar to što je bio navijač treba sada da bude opravdanje za ovakav svirepi čin, ili možda olakšavajuća okolnost za ubicu? Pa to je strašno – kazali su Miloševi prijatelji.

MOLIĆEMO SE ZA TEBE

SA nastradalim Milošem, oni koji su ga dobro poznavali, oprostili su se i preko društvenih mreža.

– Otišao je još jedan mladi život zbog nekog ludaka koji se šeta slobodno s nožem po Beogradu. Odrastao si uz moju decu… Ti si nam prvi pričao kada Nemanja nađe devojku, raskine, napijete se… Zašto??? Uvek ćeš biti u srcu, mislima i molitvama naše porodice – napisala je Čačanka Jasmina P.

Novosti

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here