Sportsko udruženje gluvih i nagluvih u Čačku, u subotu, 13. aprila 2019. godine, organizuje Međunarodni-prijateljski turnir u malom fudbalu (futsalu) za veterane i seniore. Turnir se održava u Sporstkoj sali OŠ u Preljini, sa početkom u 9,00 sati. Za takmičenje veterana, prijavile su se ekipe iz: Zagreba, Sarajeva, Beograda, Kragujevca, Obrenovca, Leskovca i ekipa domaćina iz Čačka. Za seniore, ekipe iz: Beograda, Kragujevca, Leskovca, Užica i ekipa grada domaćina.
Istog dana, sa početkom u 11,00 časova, u prostorijama Doma gluvih i nagluvih u Čačku, ul. Svetozara Markovića 83, održaće se takmičenje u pikadu-pojedinačno, gde će učestvovati veliki broj takmičara.
Po završetku takičenja, u prostorijama Doma gluvih i nagluvih, najboljim ekipama i pojedincima, biće uručeni pehari i medalje, nakon čega se nastavlja druženje.
Održavanje ovog turnira, finansijski je podržao Grad Čačak, pekara “Pons” iz Čačka, koja je obezbedila sendviče za učesnike, kao i OŠ u Preljini, koja nam je omogućila besplatno-celodnevno korišćenje njihove prelepe Sportske sale.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here