Rok za prijavljivanje ekipa za treće Radničke sportske igre je produžen za sedam dana.

Sve zainteresovane ekipe koje se do sada nisu prijavile mogu to učiniti do srede 8.maja. Razlog produžetka roka za prijavljivanje ekipa je što mnoge firme i preduzeća zbog neradnih dana nisu bile u mogućnosti da se blagovremeno prijave za učešće na ovoj već tradicionalnoj sportsko rekreativnoj manifestaciji.

”Do sada se prijavilo preko 50 ekipa, sa ukupno oko 1200 takmičara u svim disciplinama. Svesni smo da su mnoge firme i preduzeća sastavili Uskršnji i Prvomajski praznik, tako da objektivno nisu bili u prilici da se blagovremeno prijave. To je i osnovni razlog da smo rok produžili do 8.maja, pa ovim putem pozivam sve zainteresovane da se blagovremeno prijave i uzmu učešće u ovoj masovnoj sportskoj manifestaciji” – rekao je predsednik organizacionog odbora RSI Zoran Tomašević.

Podsećamo sve zainteresovane da uredno popunjene formulare mogu predati svakog radnog dana u prostorijama Sportskog centra Mladost koje se nalaze na Gradskom stadionu ili na email: rsicacak@gmail.com .

Dodatne informacije se mogu dobiti na telefon 064/13-41-410, 060/63-55-202 ili putem upita na prethodno navedeni mejl Sportskog centra Mladost rsicacak@gmail.com .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here