U organizaciji Sportskog centra ”Mladost” i škole sporta ”Kasper” u četvrtak će se na gradskim bazenima održati ”Igre na vodi”. U ovoj sportsko rekreativnoj manifestaciji će učestvovati ekipe sačinjene od đaka viših razreda osnovnih škola. Oni će se nadmetati u pet atraktivnih disciplina na vodi.

”Odlučili smo se da po prvi put organizujemo ovu manifestaciju za ovaj uzrast. Svaka ekipa će brojati po pet članova, od kojih najmanje jedna mora biti devojčica. Učesnici će se takmičiti u igrama štafeta sa pilates loptom, lutajući obručevi i crvići, sakupljanje loptica i tegića, bušenje balona i štafeta. Pozivam gledaoce da dođu u što većem broju i bodre naše mlade takmičare u ovom atraktivnom nadmetanju” – rekao je Nebojša Šarčević iz škole sporta ”Kasper”.

Za najuspešniju ekipu je obezbeđen pehar, dok će članovi tri prvoplasirana tima dobiti medalje. Do sada se prijavilo četiri ekipe, tako da ukoliko ima zainteresovanih moguće je da učestvuju još dva tima. Igre na vodi počinju u 19 časova na velikom bazenu, tako da će u četvrtak 4.jula radno vreme bazena za posetioce biti do tog termina. Ulaz na ovu manifestaciju biće besplatan. Sve ostale informacije možete dobiti na brojeve telefona 061/215 45 46 i 064/445 12 78.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here