U nedelju 15. septembra u Čačku će se organizovati prvi polumaraton.

Okupljeni u grupu entuzijasta i ljubitelja sporta “Udruženje Čačana u Čačku”, u saradnji sa atletskim klubom “ČAAK” , lokalnom samoupravom, Atletskim Savezom Srbije, ojačani uspešnom organizacijom ‘’Trkače” i Prvenstva Srbije u planinskom trčanju, nastavljamo tamo gde smo stali, poručuju organizatori.

Nameravamo da smestimo Čačak grad na atletsku mapu Evrope i sveta, zato bismo želeli da se oprobamo u organizaciji još ozbiljnije manifestacije – prvog polumaratona ikad održanog u Čačku.

S obzirom da je polumaraton ozbiljan ispit i za profesionalne dugoprugaše, ni ovaj put nismo zaboravili na manje spremne ljubitelje sporta i rekreativce,  za koje je planirana trka zadovoljstva na 5 km i trka na 10 km, a posebno mesto u okviru manifestacije predviđeno je za decu, kroz Trku đaka prvaka i osoba ometenih u razvoju, za koje smo takođe organizovali trku na 200 m pod sloganom ”Zajedno do cilja”,iz koje će svi izaći kao pobednici.

Organizacija ovakvih manifestacija je zahtevna u svakom pogledu, počev od kompletne logistike, pa do bezbednosti svakog učesnika. Za realizaciju ovakvog projekta, koji neposredno obuhvata ogroman broj ljudi – učesnika, volontera, sudija, organizatora, publike i ostalih predstavljaće za nas jedan veliki ispit.

Prijavu možete izvršiti na: www.runtrace.org/rs/event/cacanski-polumaraton-2019

Radi pružanja svih potrebnih informacija, možete nam se obratiti na e-mail cacaniucacku@gmail.com,
broj telefona 060-3232064, a možete i poseti naš zvanični sajt cacaniucacku.rs i instagram i FB profil cacanski.polumaraton.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here