U okviru filmskog programa Doma kulture u Čačku, u utorak 22. i sredu 23. oktobra 2019. godine naćiće se dva filsmka ostvarenja čije kratke opise i video trejlere možete videti u nastavku teksta.

GRDANA, GOSPODARICA ZLA

Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose između njih dve. Mržnja između ljudi i vila i dalje postoji, ali predstojeće venčanje Ružice i princa Filipa biće povod za veliko slavlje u kraljevstvu, koje bi moglo da zbliži dva sveta. Kada neočekivani saveznici i mračne nove sile uđu u igru, Grdana i Ružica će se naći na suprotstavljenim stranama. Njihovu odanost je na proveri i one se pitaju da li zaista mogu da budu prava porodica.

Uloge: Anđelina Džoli, El Fening, Mišel Fajfer, Ed Skrin, Čivetel Edžiofor
Sinhronizacija: Ivana Knežević, Anica Dobra, Marina Aleksić, Vukašin Jovanović, Stevan Piale, Marko Janjić, Mladen Sovilj, Dušan Premović, Milan Čučilović, Jelena Anđelković, Milena Moravčević, Tamara Pavlović, Elizabeta Đorevska, Marko Marković
Režija: Joakim Rening

Film će se prikazivati u Velikoj sali u utorak i sredu sa poečtkom od 18 časova.

POVRATAK U ZOMBILEND

Deceniju nakon što je film ’Dobrodošli u zemlju zombija’ postao hit, nastavak donosi urnebesnu priču o haosu u Americi, od Bele kuće do susreta sa novim vrstama zombija koji su u međuvremenu evoluirali, ali i novim preživelim ljudima. Četvoro glavnih junaka su ubice koje, pored očekivanih nevolja, moraju da se suočavaju i sa problemima koje prouzrokuje njihova novonastala porodica.

Uloge: Vudi Harelson, Džesi Ajzenberg, Ebigejl Breslin, Ema Stoun, Zoi Dojč
Režija: Ruben Flajšer

Film će se prikazivati u Velikoj sali u utorak i sredu sa poečtkom od 18 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here