Pokret 1 od 5 miliona objavio je odluku o izlasku na izbore, iako je taj deo opozicije proglasio bojkot. Odluku ovog pokreta da učestvuje na izborima komentarisao je narodni poslanik Marko Parezanović. On je na svojoj fejsbuk stranici napisao da pokret 1 od 5 miliona čini Đilasova omladina i da je Đilas još jednom nasamario ostatak Saveza za Srbiju.

Pokret 1 od 5 miliona izlazi na izbore.

Od početka sam govorio da je bojkot parlamenta jedan od najglupljih poteza otkako postoji višestranačje u Srbiji. Opozicija je sama sebe lišila mogućnosti da se svakodnevno obraća građanima na nacionalnoj i lokalnim televizijama. Kreator te ideje Dragan Đilas nije izgubio ništa, jer njegova stranka nije parlamentarna. Izgubili su ostali.

Sada Đilasova omladina koja vodi udruženje 1 od 5 miliona izlazi na izbore. Taman da Đilas ima predstavnike u parlamentima, a da kobajagi bojkotuje izbore. A vi ostali, ugasite se, kada ste dozvolili da budete marioneta u rukama tajkuna.

I ovim je samo potvrđeno da “bojkotaši” nemaju nikakav uticaj na izlaznost i izbore generalno. Apsolutni non factor, bivši političari koji više nikog ne zanimaju, samo čuvaju svoje položaje i sprečavaju nove ljude da dobiju šansu. Od 2012. do danas, nije isplivao nijedan novi, mladi i perspektivan pojedinac u opoziciji. Za 8 godina rotirali su se, pa cepali i pravili nove partije, pa se posle ujedinjavali Tadić, Đilas, Pajtić, Šutanovac, Jeremić, Đilasov potrčko Lutovac, Petrović, Janković, Bastać… i svako ko nije hteo da bude deo ove ekipe prozvan je izdajnikom i Vučićevom opozicijom.

Ponoviću tezu koju sam izneo pre godinu godina, svaka vlast na svetu, sve bi dala da ima ovakvu opoziciju. Da može opozicija da se izvozi, imali bi veći BDP nego Kina”– napisao je Parezanović.

Izvor: Media portal

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here