Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Pobeda Miloša Bajovića u dalekom Kazanju - Ima i poruku za Srbe povodom epidemije koronavirusa

post-title


Iako je se gotovo čitav svet bori sa epidemijom koronavirusa, Ruska kik boks organizacija koja je jedna od prestižnih u svetu, održala je sinoć borbe u okviru "Tatnef cup" u Kazanju. Na tom turniru nastupao je čačanski kik bokser Miloš Bajović sa svojim "Ronin Carnage Global" timom iz Novog Sada gde sada i trenira i zabeležio je prvu pobedu u 1/8 finala ovog turnira. Sledeći krug takmičenja za njega će biti sredinom augusta. Miloš je nedavno došao u Srbiju sa Tajlanda gde je pre samo tri sedmice nastupao u popularnoj Kunlun organizaciji. Miloš se još jednom na svom instagram profilu zahvalio Miši Baculov (svom treneru i menadžeru) kao i svojim sponzorima među kojima je i čačanska firma Tami Daf!
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 

Won tonight in first fight on @tnafights cup! Next fight in this cup suppose to few months later but I will update about everything! Want to say big thanks to @ronin_carnage_global again for 'taking me from street' and bringing me straight to this platform! Thanks to all team helping me prepare for this and big thanks to my sponsors @hlwt_store @atlhetica_asia @atlhetica_al @tami_daf @phukettopteam for making sure I have everything I need so I can focus only on training and fights! And one the end but not the less important thanks for supporting, really appreciate every single message I got! #kickboxing #boxing #mma #kunlunfight #china?? #ronin_carnage_global_team #novisad #serbia?? #phuket #phuketthailand #phuket_top_team #thailand?? #Show_Me #Show_time

Објава коју дели Милош Бајовић (@milos_show_me) дана

U razgovoru sa njim posle meča on napominje i javno moli sve državljane Srbije da ostanu sigurni i da prate uputstva stručnih lica da bi se zaštitili od virusa. Kako je on već imao susret sa sličnom situacijom u Aziji jer je skoro tri pune godine proveo u Kini i poslednju godinu na Tajlandu iz iskustva njegovih kineskih drugara prenosi da je jako bitno da svi ostanu jaki psihički i podnesu pritisak koji nastaje, sa što manje panike. "Ova situacija nas je sve jako potresla i društveno i poslovno, sam kroz nju prolazim drugi put ali ovog trenutka je najbitnije da ostanemo zdravi! Pokušajte da iskoristite ovu situaciju i provedete što više vremena sa porodicom i najbližima uz dosta šetnje na otvorenom ako je još uvek dozvoljena i sa što manje "duhovitih" postova po društvenim mrežama oko cele situacije jer onima koju su oboleli nije smešno verujte mi! Podržimo jedni druge u teškoj situaciji!" poručio je Miloš Bajović.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar