Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ako ostanete kod kuće u nedelju, čeka nas 4 godine jednostranačja

post-title


Ako u nedelju građani koji nisu zadovoljni sa ovom vlašću ostanu kod kuće, Čačak čeka 4 godine jednoumlja i vlasti SNS-a bez ikakve kontrole.

Sigurni smo da niko u Čačku ne želi vraćanje jednopartijskog sistema i vlast bez kontrole. Samo politički pluralizam, stalno nadmetanje razlicitih ideja donose napredak.

Poslednje 3 godine radili smo na stvaranju Pokreta obnove Kraljevine Srbije, jedina smo stranka koja ima ideologiju i nije formirana radi dolaska na vlast. Borimo se za čuvanje tradicije, jer država bez tradicije nema budućnost.

Ne želimo da guramo pod tepih probleme kao što su nasilje među mladima i droga. Smatramo da socijalna politika mora biti efikasnija i da deca iz siromašnih porodica moraju dobiti besplatne udžbenike. Nismo protiv Forverka, ali smo za to da čačanski privrednici i poljoprivrednici dobiju veću podršku države. Hoćemo da vlast položi račune, a ne da krije koga zapošljava u javni sektor.

Dok ovo pišemo na lokalnim televizijama smenjuju se naprednjački funkcioneri, 7 sati neprestano. Ako ostanemo kod kuće tako će nam izgledati naredne 4 godine. Mi sigurno nećemo pobediti na izborima, ali sigurno nećemo ni odustati od naše ideologije, programa, niti ćemo na bilo koji način biti deo vlasti.

U nedelju časno, broj 6, za Kraljevinu Srbiju!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar