Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Jezivo nasilje u okolini Lučana, pijani maltretirali druga, pa zaspali! Muškarca našli kako MODAR ŠETA ULICOM

post-title


N. Š. iz okoline Lučana i njegov prijatelj M. N. iz Virova kod Arilja uhapšeni su juče pošto su prehodno napali, vezali, brutalno pretukli i do glave ošišali njihovog zajedničkog prijatelja M. Đ. koji je u krvičkom batinjaju zadobio teške višestruke povrede i ostao bez nekoliko zuba. Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, N. Š. (32) i M. Đ. (46) prekjuče su bili zajedno u selu Lis kod Lučana odakle su obojica. Na predlog N. Š. krenuli su ariljsko selo Virovo kod M. N. (33). Putovali su automobilom M. Đ. i usput stali ispred jedne seoske prodavnice gde su popili po pivo. Kasnije su stigli u kuću M. N. gde su sva trojica pila rakiju. U jednom trenutku, posle nekoliko popijenih čašica, M. N. i N. Š su najednom napali M. Đ. a onda ga vezali konopcem i besomučno tukli. Rukama i nogama zadali su mu nekoliko udaraca po telu i glavi, toliko silno da su mu izbili nekoliko zuba i zadali mnoge povrede.
Kako je M. Đ. kasnije ispričao policiji, nije postojao nikakav motiv da ga drugovi pretuku. Dok su ga zavezanog udarali nekoliko puta ih je pitao: „Zbog čega me bijete“, ali mu ova dvojica ništa nisu rekli. Potom su uzeli mašinicu za šišanje i svog prijatelja koji je imao kosu do ramena ošišali do glave.
Kada su prestali sa iživljavanjem ostavili su M. Đ. vezanog u prizemlju kuće, s tim što je M. N. otišao na sprat da spava, a N. Š. seo u automobil pretučenog prijatelja i odvezao se iz Virova. Iz kuće u kojoj je satima bespomoćan ležao, pretučen, zatočen i vezan M. Đ. je juče rano ujutro uspeo da se odveže i iskrade neopažen od strane „tamničara“ koji je u to vreme spavao. M. Đ. koji je tumarao Virovom sreo je jedan meštanin Virova. Pažnju mu je privukao čovek sav modar i ošišan do glave koji je jedva uspevao da hoda. Čuvši od nezanca šta se desilo u kući u komšiluku odmah je pozvao policiju i hitnu pomoć. M. Đ. je prevežen u Opštu bolnicu Čačak odakle je posle ukazane pomoći pušten. Odmah posle prijave policija iz Arilja uhapsila je M. N. koji je zatečen na spavanju, dok je policija u Lisu uhapsila N. Š. Njima je određeno zadržavanje i danas će biti izvedeni pred sudiju za prethodni postupak Osnovnog suda u Požegi. Krivičnom prijavom sumnjiče se za protivpravno lišenje slobode, nanošenje teških telesnih povreda i zlostavljanje i mučenje.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar