Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Osnovna škola Preljina žrtva huliganskog ponašanja nepoznatih počinioca

post-title


Osnovna škola "Preljina" se ovih dana našla na udaru huligana koji su napravili ozbiljnu materijalnu štetu na objektima škole, kažu u OŠ "Preljina".

Polomljen je crep na školskoj kuhinji, a nakon obilnih kiša prethodnih dana, kuhinja je potopljena vodom i dovedeno je u pitanje i pripremanje obroka za učenike škole. Oštećena ograda na sportskim terenima, čak su kamenjem ošetetili i fasadu na školskoj sali.

Foto: OŠ Preljina

Foto: OŠ Preljina

Foto: OŠ Preljina

Direktor škole Radojle Čolović je izrazio veliko žaljenje zbog nedoličnog ponašanja dela mlađih sugradjana iz Preljine. Iako je škola opremeljena video nadzorom neodgovorni pojedinci su svojim ponašanjem u kasnim noćnim satima napravili veliku štetu.

Foto: OŠ Preljina

“Nadam se da će policija sa kojom imamo izuzetnu saradanju u narednom periodu pojačati broj patrola i uhvatiti počinioce. Takođe se zahvaljujem lokalnoj samoupravi koja nam je i do sada izlazila u susret u ovim nemilim događajima i pomagala nam da saniramo štetu.“ - izjavio je direktor škole Radojle Čolović.

Foto: OŠ Preljina

Predsednik školskog odbora, Branko Dragićević, je naglasio da je jedna od mogućih mera i potpuno zatvaranje školskog dvorišta za sve vannastavne aktivnosti, ali da škola tak korak nije preduzela, jer veiki broj učenika i građana Preljine nema drugo mesto za izlazak.

On je takođe najavio i povećanje broja reflektora, kao i kamera koje će snimati delove školskog dvorišta koji nisu obuhvaćeni sadašnjim video nadzorom.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar