Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanske škole spremne dočekuju 1. septembar (FOTO)

post-title


Danas je u sali Skupštine grada Čačka, održan sastanak gradskog rukovodstva i direktora osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Čačka.

Sve škole, će spremno dočekati 1. septembar i primeniti sve preporuke i epidemiološke mere, koje treba da se sprovedu, u cilju zaštite naše dece. Sve potrebe po pitanju sredstava koja im eventualno nedostaju, škole će dostaviti u pisanom obliku i biće rešavane prema prioritetima.

Svaka škola će primeniti model izvođenja nastave u skladu sa svojim planovima i mogućnostima, u saradnji sa roditeljima i učenicima, kako bi se nastavni proces obavljao nesmetano i pre svega u interesu učenika.

Lokalna samouprava je, kao i do sada, spremna da svim đacima, roditeljima i zaposlenima u obrazovnom sistemu omogući što bolje uslove rada. Zaključeno je da je neophodno da svako iz svog domena pomogne školarcima da što uspešnije premoste trenutnu situaciju.
Radovi u osnovnim i srednjim školama, koji su u toku, kao i svi planirani projekti će biti realizovani u narednom periodu.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar