Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Aleksa Milosavljević iz Termorad "AMSK Čačak" osvojio I mesto na moto krosu u klasi MX85

post-title


Juče je na stazi u Kreševu, BIH, održana IV trka za Balkanski šampionat Srbije na kojoj su učestvovale reprezentacije zemlje domaćina, Severne Makedonije, Hrvatske, Grčke i Srbije.

Pokazala se kao ispravna odluka da naši vozači nastupe na ovoj trci, koji su na pravi način predstavili našu zemlju, grad i klub za koji voze. Našu reprezentacija koju su činili vozači naša dva kluba Termorad “AMSK Čačak” i “Tanasko Rajić” i “GTC racing” iz Kraljeva i “MX024” iz Bačke Topole, ostvarila je veliki uspeh.

U klasi MX85, vodeći u šampionatu Srbije Aleksa Milosavljević iz Termorad “AMSK Čačak” osvojio je ubedljivo I mesto ispred Ivano Vidaka iz BIH, dok je treći bio Filip Rajević, takodje iz Termorad “AMSK Čačak”. Vuk Ćajić iz ekipe MK “Tanasko Rajić” osvojio je V mesto.

U klasi MX2 prvo mesto osvojio je Vukašin Jablanović iz “GTC racing”, drugi je bio Ivan Kundid iz Hrvatske, a treći Mark Česko iz kluba “MX024”. Milan Vukajlović iz Termorad “AMSK Čačak” zauzeo je IV mesto.

U klasi MX1 pobedio je Petar Kundid iz Hrvatske, drugi je bio Miloš Đorđević iz Termorad “AMSK Čačak”, a treći Edin Halilović iz BIH. Peto mesto zauzeo je Duško Paunović iz MK “Tanasko Rajić”, a šesto Tamaš Martonoši iz “MX024”.

U klasi MX3, naš predstavnik Vlade Rajević iz ekipe Termorad “AMSK Čačak” je pored vođstva i pada u prvoj vožnji, morao da odustane od druge vožnje, pa je završio ukupno kao peti. Predstavnici naših klubova ističu veliko zadovoljstvo uspehom svojih vozača i nadaju se novim uspesima na domaćoj i medjunarodnoj sceni.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar