Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak: Većnici danas o konkursu sufinansiranja medijskih projekata

post-title


Četvrta po redu sednica Gradskog veća grada Čačka zakazana je za sutra u 09 sati, na kojoj će biti 27. tačaka Dnevnog reda.

Između ostalih tačaka, pred većnicima će se naći Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu grada Čačka za ovu godinu. Biće utvrđivan Predlog programa o izmenama i dopunama programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine.

U planu je razmatranje Predloga odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, kao i donošenje rešenja o postavljanju zamenika gradskog pravobranioca, biće analizirano donošenje rešenja o postavljenju načelnika gradske uprave za urbanizam grada Čačka.

Većnici će na sutrašnjoj sednici razmatrati i donošenje odluke o raspisivanju Javnog poziva za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje Javnog interesa u oblasti Javnog informisanja na teritoriji grada Čačka za ovu godinu.

Biće razmatrani planovi izveštaja o ostavrivanju godišnjeg plana rada predškolskih Ustanova „Moje detinjstvo" i „Radost" za 2019/2020 godinu.
Na sednici će se razmatrati utvrđivanje predloga odluke o obrazovanju jedinica civilne zaštite opšte namene i specijalizovane jedinice za uzbunjivanje na teritoriji grada Čačka.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar