LESI SE VRAĆA KUĆI

Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, srećni, u idiličnom selu na jugu Nemačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan u kom nije dozvoljeno držati pse. Florijan mora da se rastane od Lesi, i predaju je grofu fon Šprengelu. Kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i kad se Lesi oseti ugroženom, ona iskoristi priliku i pobegne. Otpočinje njena avantura, putovanje preko cele Nemačke, da bi pronašla Florijana.

Uloge: Sebastijan Becel, Ana Marija Mije, Matijas Habih, Bela Bading Niko Mariška
Režija: Hano Olerdisen

Film je na programu danas 19. i sutra 20. oktobra u Velikoj sali od 16 časova.

JEDAN SASVIM NORMALAN DEČKO – A.S. (25)

Sale, glavni junak, jedne večeri zajedno sa svojim drugom Andrejem pljačka menjačnicu. Međutim akcija polazi po zlu i oni spletom okolnosti završavaju u stanu studentkinje iz Poljske, koja postaje njihov talac. Scenario filma je inspirisan istinitim događajem.

Uloge: Vladimir Gvojić, Nikola Šurbanović, Dominika Walo, Nenad Pećinar, Sara Pejčić, Rambo Amadeus, Miki Krstović, Saša Torlaković, Anastasija Mandić
Režija: Milena Grujić

Film je na programu danas 19. i sutra 20. oktobra u Velikoj sali od 18 časova.

OSINJA MREŽA

Havana ranih 90-ih. Kubanski pilot Rene Gonzales otima avion i beži sa Kube ostavljajući za sobom voljenu ženu i ćerku. Novi život započinje u Majamiju. Njegov primer slede ostali kubanski prestupnici stvarajući svoju obaveštajnu mrežu. Njihova misija je da se infiltriraju u nasilne organizacije koje su protiv Fidela Kastra i koje su odgovorne za terorističke napade na ostrvu.

Uloge: Penelope Krus, Vagner Moura, Gael Garsia Bernal, Ana de Armas
Režija: Olivije Asajas

Film je na programu danas 19. i sutra 20. oktobra u Velikoj sali od 20 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here