Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Uhapšen muškarac koji je pokušao da opljačka menjačnicu u Čačku: U pitanju Makedonac, koji je pobegao iz zatvora u Skoplju

post-title


Čačak – Muškarac koji je pre nekoliko dana pokušao da opljačka menjačnicu u Čačku i pod pretnjom nožem vlasnici tražio novac, uhapšen je nakon nekoliko dana potrage.

Kako agencija RINA nezvanično saznaje radi se o muškarcu koji ima makedonsko državljanstvo i koji je pobegao iz zatvora u Skoplju gde je bio na izdržavanju kazne. Još uvek nije poznato kako je došao do Srbije i zašto baš u Čačak.

„Taj dan smo videli visokog mladića, koji je nosio kačket i zaštitnu epidemiološku masku, ni na kraj pameti nam nije bilo da se radi o prestupniku uz susedne države. Svo ovo vreme dok ga nisu pronašli strahovali smo za svoju bezbednost“, kaže za RINU, jedan od očevidaca koji se taj dan zatekao na licu mesta.  

Pokušaj pljačke dogodio se 29. oktobra u čačanskom naselju Atenica, napadnuta žena uspela je rukom da zadrži nož i pruži otpor napadaču, nakon čega je on pobegao. Vlasnica menjačnice tom prilikom zadobila je lakše telesne povrede.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar