Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Jezivi detalji zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića

post-title


Milena Radulović u prijavi navela da je zlostavljanje vršeno kao "priprema za iskrenu reakciju glumice"!

Milena Radulović navela je u prijavi da je od svoje 11. godine pohađala školu glume Miroslava Mike Aleksića (68) i da je on krajem 2012. godine, dok je pohađala grupni čas poljubio, bez njenog pristanka.

"Zlostavljanje se nastavilo i tokom sledeće godine, a kao opravdanje je koristio da je to iz 'pedagoških razloga' i da se tako izaziva iskrena reakcija za buduću glumicu", ispričala je glumica u prijavi. 

On je Milenu, kako se sumnja, dodirivao i silovao dok je imala individualne časove glume. Glumica je školu napustila 2013. godine i upisala FDU.

Milena je u prijavi navela da se plašila da prijavi zlostavljanje, a kada je saznala da se slično dešavalo još nekim polaznicima navedene škole odlučila je da se obrati policiji.

Osim Radulovićeve, Aleksića za seksualno zlostavljanje prijavila maloletna J. V., koja je izjavila da od svoje 15 godine pohađa školu glume Mike Aleksića i da je u prostorijama škole za vreme grupnog časa, Mika pozvao da dođe u njegovu kancelariju gde je komentarisao njen izgled, a zatim je dodirivao, prvo preko garderobe, po grudima i zadnjici, tražio da skine majicu. Aleksića su prijavile i I.I, I.V. i M.Đ, koje su bile polaznice škole glume Mike Aleksića, i koje su seksualno zlostavljane u prostorijama škole u Beogradu i koje su sve u to vreme bile maloletne.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar