Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Neško Milovanović je novi direktor omladinske škole FK Borac 1926

post-title


Fudbalski trener Neško Milovanović imenovan je za direktora Omladinske škole FK Borac 1926. On će biti zadužen za kompletnu organizaciju škole fudbala i koordinaciju mladih kategorija u ovom klubu. Saradnici smatraju da će Milovanović svojim trenerskim i ljudskim kvalitetima značajno doprineti radu škole.

Milovanović je bio uspešan sportista, a u trenerskim vodama je od 2008.godine. Njegov dolazak na mesto direktora Omladinske škole pozdravio je sportski direktor FK Borac 1926, Vladimir Stanisavljević, koji smatra da će Milovanović uspeti da podigne rad sa mladima na viši nivo.

Da će doći do ozbiljnih promena Milovanović je pokazao odmah po stupanju na novu dužnost. Održao je sastanak sa roditeljima omladinskog i kadetskog tima, kako bi im saopštio na čemu će insistirati u radu sa mladim fudbalskim nadama.

,,Ja se ne libim posla. Čovek sam koji voli teren. Kod mene neće biti važno koje dete je čije. Tim mora da čine dobri igrači. Naučiću ih i kako da se ophode prema saigračima, treneru, protivničkim igračima. Mislim da su to neke važne stvari koje su se izgubile poslednjih godina,” ističe novi direktor Omladinske škole FK Borac 1926, Neško Milovanović.Kako je istakao Milovanović, po uzoru na trenera Mihajla Kolarevića od koga je i sam učio, trudiće se da igrače nauči radu, redu i disciplini.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar