Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dr Milan Roganović – novi predsednik Dveri Čačak

post-title


Na sinoćnoj sednici gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Čačku, na kojoj se biralo novo rukovodstvo, dr Milan Roganović, poznati čačanski lekar, jednoglasno je izabran za novog predsednika Dveri Čačak. Za potpredsednike su izabrani Biljana Rubaković, profesor, Dragan Ćendić, privatni preduzetnik i Đorđe Šipetić, arhitekta.

U novu Upravu gradske organizacije Dveri u Čačku ušli su i Marija Ćumurović, Aleksandar Vukadinović, Milenko Paunović, Jeroslav Jovašević i Aleksandar Božović. Ovim povodom usvojen je i novi plan rada, a najavljena je i izrada novog lokalnog programa Dveri pod radnim nazivom: „Za Novi Čačak”, koji će uskoro biti predstavljen javnosti.

Sednici su prisustvovali i Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri, dr Vladimir Dimitrijević, predsednik Političkog saveta Dveri, Aleksandar Novaković, član Izvršnog odbora Dveri, svi članovi Glavnog odbora Dveri iz Čačka, kao i brojni drugi članovi i aktivisti.

Novi predsednik čačanskih Dveri dr Milan Roganović zahvalio se svima na podršci i poverenju i istakao da Dveri danas predstavljaju najjaču opozicionu političku organizaciju u našem gradu koja, zajedno sa drugim opozicionim grupacijama i građanima, treba da se izbori za političke promene.

Ovim povodom predsednik Dveri Boško Obradović je istakao da je dr Milan Roganović ličnost iza koje može da stane kompletna ujedinjena opozicija u Čačku, jer se radi o lekaru koji je omiljen u našem gradu i uživa ogromno poverenje građana, predstavlja simbol porodičnog čoveka i patriote, uglednog lekara i stručnjaka koji ima kapacitet da bude nosilac preko potrebnih političkih promena sistema na lokalnom nivou.

„Novoj upravi na čelu sa dr Roganovićem želim svaki uspeh u daljem radu, da nastave sa tradicionalnom i prepoznatljivom politikom Dveri koja počiva na duhovnim, patriotskim i porodičnim vrednostima, ali i sa rešavanjem brojnih konkretnih lokalnih tema i problema koji interesuju i muče građane našeg grada, a pre svega onih iz oblasti rada i zapošljavanja, zdravstva, urbanizma i zaštite životne sredine”, navodi se u saopštenju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar