Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gradsko rukovodstvo Čačka posetilo domaćinstvo Aca Spasojevića u Kukićima

post-title
Press služba


Rukovodstvo grada Čačka posetilo je danas domaćinstvo Aca Spasojevića u Kukućima. Kakva Holandija, kakva Francuska, ovo su Kukići! Savremeno domaćinstvo Aca Spasojevića, proizvodnja za primer, domaćin za uzor, komšija za ponos, kaže se u fejsbuk objavi gradonačelnika Miluna Todorovića. 

U svojim pogonima proizvodi godišnje 2,5 hiljada tona krompira, ima najmoderniji kalibrator, mašinu za pakovanje i svu potrebnu mehanizaciju.

Kiseli kupus iz Kukića nalazi se na trpezama od Kanade do Crne Gore, jer najveći deo od 2000 tona njegove proizvodnje ide u izvoz.
Moderan pristup, ali i ekonomska računica, su ga naveli da izgradi sopstvenu solarnu elektranu, na koju je posebno ponosan.
Aco zapošljava zadovoljne radnike, ima veliki broj kooperanata iz ovog kraja i ozbiljne planove za proširenje kapaciteta, u čemu mu pomaže porodica i sin koji je na završnoj godini studija u Beogradu.
Ovakva domaćinstva zaslužuju veliko poštovanje i podršku od našeg Grada.



Komentari

Mogao bi Stavljanin da dovede Gradonacelnika npr i u Goricane,Kačulice,Mrsince ,,jedina sela na desnoj obali morave koja nisu dobila ni metra asfalta,,jesu zadnja u opstini ali trebalo bi i njih nekada obici.....

Komsija

10.04.2021 20:43


Tako je, kod nas u Kaculice ne mogu ni kontejnere da doteraju, a ima godinu dana kako su ozidali i napravili mesto. BRUKA I SRAMOTA

11.04.2021 20:08


9
17
Ostavite komentar