Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak: Održan sastanak na temu održavanja lokalnih puteva u MZ kroz koje se gradi deonica auto-puta od Preljine do Požege (FOTO)

post-title


Radovi na deonici auto puta Preljina - Požega, u ovom trenutku najznačajniji državni projekat, sa sobom nose i puno izazova i poteškoća za lokalno stanovništvo u zoni ovih radova.

Danas je rukovodstvo grada Čačka organizovalo sastanak sa predsednicima Saveta mesnih zajednica Rakova, LJubić, Vranići, Trbušani, Prijevor i Pakovraće, koje se nalaze u zoni ovih radova, kako bi se zajednički sagledalo na koji način i u kojoj meri se ovi radovi odražavaju na svakodnevni život Čačana koji žive na ovom području.

Sastanku su prisustvovali i direktor JP Gradac, kao i saobraćajni inspektor zadužen za lokalne puteve. U narednim danima ćemo organizovati i sastanak sa predstavnicima kineske kompanije "China Communications Construction Company" (CCCC), kako bismo održavanje puteva tokom izvođenja radova na izgradnji auto-puta podigli na viši nivo i kako bismo potpisali Sporazum o vraćanju lokalnih puteva u prvobitno stanje, nakon završetka svih radova na deonici Čačak-Pakovraće.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar