Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Volonteri Kancelarije za mlade u Čačku učestvuju u projektu ,,Odlučionice”

post-title
Foto: TV Lav plus


Aktivisti Kancelarije za mlade, sa predstavnicima Đačkog parlamenta Gimnazije i Udruženja ,,Inicijativa za Čačak” učestvuju u projektu ,,Odlučionice”, koji realizuje Krovna organizacija mladih Srbije u saradnji sa Beogradskom otvorenom školom. Cilj je da se mladi upute u procese donošenja odluka, ali i da se poboljša njihov položaj.

Projekat ,,Odlučionice” namenjen je unapređenju društvenog položaja mladih kroz edukaciju, koja će im pomoći da lakše donose odluke. Na ovaj način biće obezbeđena i finansijska podrška budućih aktivnosti mladih Čačana.

,,Imaćemo najpre taj inicijalni sastanak, na kojem će osim nas tri predstavnice, biti i drugi mladi volonteri koji žele da iznesu svoja mišljenja šta je to potrebno mladima u našem gradu. Za naredne aktivnosti koje sami osmislimo dobićemo 55.000 dinara podrške kroz ovaj projekat”, kaže koordinator Kancelarije za mlade, Marjana Petronijević.

Predstavnica Đačkog parlamenta Gimnazije u Čačku, Anđela Joknić, smatra da bi mladi trebalo da budu udruženi i složni kada je u pitanju rešavanje zajedničkih problema i razvijanje omladinske politike.

Volonteri Kancelarije za mlade planiraju i realizaciju aktivnosti koje su zbog epidemiološke situacije odložene. Oni će 22.aprila čistiti priobalje Morave u saradnji sa udruženjem ,,Džipsi tim”, a svako ko želi da ih podrži može se pridružiti akciji.

 

TV Lav plus



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar