Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Pretučena čačanka Sara Plavšić, najbolja drugarica Tijane "Ajfon" (FOTO) STOP NASILJU!!!

post-title
Foto: Screenshot


Najbolju drugaricu Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, starletu Saru Plavšić (19) prebio je, kako ona tvrdi, dečko (ime i prezime poznato redakciji) s kojim je bila pet meseci u vezi. Incident se dogodio u subotu nakon što su se vratili iz kafane. Tom prilikom zadobila je povrede po glavi i telu, a u razgovoru za Kurir je do detalja ispričala šta se dogodilo.

Tijana Ajfon
foto: Privatna Arhiva

- Bili smo u provodu, a sve je krenulo po zlu kad smo u pet ujutru krenuli kući. U kolima je počela svađa zbog nebitnih stvari. I do sada smo imali razmirice, ali ne ovako da se završe drastično. Tog jutra sam prebijena toliko da sam jedva gledala na oči i stajala na nogama. Tukao me nasred ulice, vukao me po betonu, lupao mi glavu o asfalt. Vrištala sam i kukala na sav glas. Nigde nikog nije bilo da mi pomogne. On je bio pod uticajem alkohola i ko zna čega sve, što je doprinelo da bude još agresivniji. Nije gledao gde me je udarao, a najviše su mi stradale oči i glava. Bilo je užasno, a i dalje me sve boli - priča Tijanina prijateljica.

Ovako je Sara izgledala neposredno pre batina
Ovako je Sara izgledala neposredno pre batinafoto: Privatna Arhiva

Ona objašnjava kako je uspela da se spase od nasilnika: - Naišao je taksi. Utrčala sam u vozilo, a njemu nije bilo dovoljno što me je izmaltretirao, pa je kolima preprečio taksi i pred vozačem me je tukao. Ni vozač nije mogao da ga obuzda. Zalupio je vratima i pobegao, a taksista me dovezao do kuće. Odmah sam pozvala policiju. Kad su me organi reda videli u modricama, pozvali su Hitnu pomoć. Lekari su me pregledali i konstatovali ozbiljne povrede. Službena lica su sačinila zapisnik i on je priveden na saslušanje. Iako me je prebio, pušten je na slobodu, dobio je zabranu prilaska 48 sati - tvrdi ona.

Najbolje drugarice- Tijana i Sara
Najbolje drugarice- Tijana i Sarafoto: Privatna Arhiva

Sara kaže da je i dalje u strahu: - Uskoro će da istekne zabrana, a ja se plašim da izađem na ulicu. I dalje trpim nesnosne bolove. Ne mogu da spavam, konstantno sam pod stresom, pijem lekove za smirenje. Angažovala sam advokata koji će da pokrene privatnu tužbu. Izgledam jezivo, natečeno i u bolovima, a od pre dva dana živim u strahu od njega. Ništa mu nisam uradila da se ovako ponese prema meni.

Sara Plavšić, najbolja prijateljica Tijane Ajfon je prebijena
Sara Plavšić, najbolja prijateljica Tijane Ajfon je prebijenafoto: Privatna Arhiva

Ko zna koliko puta ću morati da idem kod očnog lekara i pitanje je koliko mi je sada vid oštećen. U trenutku kad me je zverski udarao, gubila sam i svest, bila mi je muka, ali od straha sam gledala kako da izvučem živu glavu da me ne ubije - završava Sara.

Kurir



Komentari

Njoj je najpmetnije da se vrati... Da nesekira ovaj jadan narod...

mmdg

12.05.2021 09:47



Ovu devojku poznajem licno jako dugo, cak sam u jednom periodu bila i cesto u njenom drustvu, ona je tad bila mladja i mucila je muku sa kilogramima, bila je gojazna, bila je i psihicki u dosta cudnom stanju, bila je nekada zaista i naporna i pokusavala da se zblizi sa svima, sto je verovatno uzrokovalo da ona kasnije pokrene neki svoj odbrambeni mehanizam i postane "kurcevita" i "opasna". Kada je skinula koji kilogram, pocela malo vise da se krece po gradu i upoznaje sa ljudima postajala je sve gora. Par puta sam je srela u prolazu nije mi se ni javila, videlo se da je krenula u nekom losem pravcu bez ikakvog razloga. Mislila je kako je potrebno da se dokaze drugima kako je ona neko, kako ne mogu da je omalovazavaju i to je uradila na pogresan nacin, pocela je sa silikonima, tetovazama i videlo se kuda sve to vodi..Misleci da ce je se svi plasiti i postovati je, dobila je samo podsmeh jos veci zbog onoga sto je postala. Verujte, bila je neiskvarena, ali koliko se secam imala je i porodicnih problema,zbog cega i mislim da je bila pomalo psihicki labilna. Nisam psiholog, ali iz moje perspektive gledano mogla je i bolje da postigne to sto je zelela. Verujem da se i sama kaje zbog puta kojim je posla,iako sada vec par godina nemam nikakav kontakt sa njom. Prostitucija,promiskuitet,tetovaze,silikoni,droga i ostale gluposti nisu u mom sistemu vrednosti i to nikada necu odobravati. Nisam sudija, necu osudjivati ni nju niti bilo koga, jer bas kao sto je ovakva njena prica zamislite da svaka ta sara ili tijana ajfon, atina,soraja, imsju iza sebe jednu ovakvu ili daleko goru pricu. Zao mi je njihovih promasenih zivota i stvari koje nikada nece moci da izbrisu i osnuju porodicu jer ce se uvek znati ko su bile nekada.Steta za jedan mlad zivot. A sto se tog decka tice i zlostavljanja, one su sklone tope da trpe takve stvari duze vreme, ali o tome progovore tek kada su sigurne da imaju nekog jaceg ko ce ih stititi sto ne znaci da je sutra i taj nece isto ovako isprebijati. Sve u svemu zacarani krug iz koga nema izlaska.

Xxx

12.05.2021 00:36


Sari je najpametnije da se vrati...zna ona gde...vrata su joj sigurno otvorena.

mmdg

12.05.2021 12:26


19
64

Pitam se sto li? Oko nebitnih stvari. Koje su to nebitne stvari i on bio pijan i drogiran a sve se plasim da ti nisi.

Sin Nebojša

11.05.2021 23:49



A kako u 5 iz kafane?

Samo pitam

11.05.2021 21:54



zaboleb me kurac

11.05.2021 18:26



Cim je ovo tetovirano kao papagaj,usta kao da su je bubmari ujedali, sljam najobicniji

Todor

11.05.2021 18:25


Nasla krpa, zakrpu. Olos.

Mira

14.05.2021 02:44


5
21

Sram te bilo! Njena je stvar kakva je, niko nema pravo da je tuče.

Hana

12.05.2021 06:10


44
60

Znači ti hoćeš da kažeš da je okej tući devojke samo ako fizički ne odogovaraju tvom ukusu?

Katastrofa...

11.05.2021 23:26


35
63
Ostavite komentar