Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kundačina: Bato Jugović je večiti preletač i ulizica

post-title


Saopštenje Aleksandra Kundačine, predsednika Srpskog pokreta Monarhista, prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena.
 
Bato Jugović je persona koja je za 2012. do 2020. promenio par stranaka i nekoliko lidera kojima je se ulizivao a kasnije iste napustio. Kaže narod taj se covek ne moze obuti u jednoj pameti.Takodje je bio i predsednik Srpsko-Kubansko drustva koje je nije  ličilo  na normalnu organizaciju .
 
Do 2012. godine se hvalio kako je sa Boskom gradio Dveri, da bi kao predsednik GrO Pokreta socijalista u Čačku u izbornom danu u "starkama" rezultate izbora čekao u prostorijama Nove Srbije (stranke Velimira Ilića). Na tim izborima NS je imala sto i neki glas više od SNS i Bato je zagovarao tezu da gradonacelnik treba da bude neko iz porodice Ilić. Ubrzo Bato će potrčati pod skute doktoru Radojeviću ( tadasnji SNS) i govoriti da Čačak posle čuvenog i slavnog dr. Dragiše Mišovića ima dr. Radojevića. Za uzvrat dr. Radojević mu daje mandat gradskog vecnika. Ostace upamcen kao čovek koji je preko portala Afera 32 ucenjivao Vojislava Ilića da mu da sredstva u iznosu od par stotina hiljada dinara za projekat "crveni nosići"
 
Bato Jugovic inače  "moralna gromada" napusta Vulinov (PS) i odlazi za Ivanom  Ćalovićem (SNS) za koga je govorio da je najbolji advokat. To nece dugo trajati a Jugović odlazi  kod Stamatovića (ZS).
 
Istini za volju on se kleo  i u Miluna Todorovića pa ga danas proziva ali najveća komedija će ostati upamćena kada je Jugović osnivao "Srbizu" po ugledu na Ciprasovu "Sirizu" .
Dakle Bato Jugović  je za 8 godina promenio minimum 4 stranke i poltronisao se bukvalno svima  i izdao  7. političkih lidera. 
Nasilnično ponasanje "moralnoj gromadi" nije  strano  a to je ponajviše osetila  direktorka  jedne predskolske ustanove u Čačku.
 
Postoje i razne druge  priče oko mahinacija  vezane za  autoprevouničku firmu "Lasta" vodjenje dece sa Kosova u dečije  odmaralište  "Ovčar" u Ulcinju i još mnogo toga oko čeka ćemo detaljno upoznati gradjane Čačka.
Pokret Monarhista  ce se boriti protiv ovakvih ljudi jer necemo dozvoliti da osobe sa ovakvim osobinama i integritetom kroje  buducnost nasoj deci.
SA VEROM U BOGA ZA KRALJA I OTADŽBINU !
 


Komentari

Sa verom u boga za Bata SLINU i otadzinu

Slina

28.05.2021 22:19



IPAK OLOŠ KOMENTARIŠE OLOŠ

MARKO

25.05.2021 08:39



Alal ti vera,svaka ti na mestu!

Pendula

23.05.2021 17:52



Dr. Kundacina, izgleda da ste na svim nivoima studija preskakali gramatiku i pravopis.

Maks

23.05.2021 17:41


Ostavite komentar