Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Saopštenje Srpskog pokreta monarhista: Bratislav Jugović je "moralna gromada"

post-title


Saopštenje Srpskog pokreta monarhista prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena.

"Bratislav Jugović "moralna gromada" oduvek je izigravo malog poštenjačinu u Čačku!

Dobro upućeni analitičari se podobro sećaju kada je organizovao koncert Goce Tržan tako što je od nekoliko uglednih poslovnih ljudi u Čačku tražio po tri hiljade evra za donaciju za koncert, koji nikada nisu završili na zvaničnom računu a sve se pozivao na Vučića . Za tu manefestaciju Gradsko veće Čačka već je uplatilo 350.000 dinara – podsećaju pažljivi analitičari i ovo takođe jedan od slučajeva bahatog ponašanja ovog profesora fizičkog, koji je bio zadužen za oblast omladine i kulture.

Najveću neprijatnost od Jugovića je doživela sada već bivša direktorka Predškolske ustanove Radost Marica Nešović, na koju je Jugović čak i fizički nasrnuo u dečjem odmaralištu u Ulcinju. Uspeo je da je smeni, a roditelji su pokušali da je vrate na posao, međutim ona posle neprijatnosti koju je doživela od Jugovića nije htela ni da čuje za tako nešto!

Takođe moramo pomenuti "moralnu gromadu" a već smo naveli da mu nasilje nije strano da je čak kao srednjoškolc Jugović nožem" ubo" sportskog trenera usred utakmice i to samo zato jer mu nije dozvolio da igra!

Kada su u pitanju mahinacije jedan od najnehumanijih primera možepo pomenuti Autoprevozničku firmu "Lasta" otišao je kod direktora Mitrovića i počeo da ucenjuje. Predstavio se kao član Gradskog veća Čačka, a pozivao se i na Vulina i njegovu stranku. Postavio zahteve da se smanji ponuđena cena prevoza dece u Ulcinj, da Lasta finansira sa 150.000 dinara izgradnju igrališta sa klackalicama i ostalim mobilijarom u dvorištu odmarališta u Ulcinju, i da moraju dati donaciju od 50.000 dinara za Društvo srpsko-kubanskog u Čačku za održavanje koncerta trubača!

"Moralna gromada" Bratislav Jugović je jedan od primera osoba protiv kojih ćemo se boriti jer ne možemo dozvoliti da takve osobe sa ovakvim itegritetom i kvalitetom kroje budućnost naše dece."

SA VEROM U BOGA ZA KRALJA I OTADŽBINU.



Komentari

Bratislav Jugović je psihički bolesnik. To zna ceo Čačak.

Viktor

28.05.2021 15:21



Gospodin Kundačina komentariše Bratislava Jugovića, a to znači da moralna gromada komentariše drugu moralnu gromadu, a samim tim Bratislav je sitan prevarnt i liferant

Marko

28.05.2021 13:09


Ostavite komentar