Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Danas prvi deo lokalnog fudbalskog "okršaja": Slatina i Jedinstvo iz Konjevića igraju za ulazak u viši rang

post-title


Danas u 17:30 odigraće se prva utakmica baraža za ulazak u Zapadno – Moravsku zonu, gde se sastaju:

FK „SLATINA“ – FK „JEDINSTVO“ Konjevići.

Nakon istorijske sezone za naš klub, gde FK Slatina u prolećnom delu nije izgubila ni jedan bod i gde je ostvarila četrnaest pobeda u nizu i tako zauzela prvo mesto u grupi A, dolazi na red baraž za ulazak u zapadno-moravsku zonu.
Baraz se sastoji iz dve utakmice.

Prva baražna utakmica ce se odigrati na terenu u Slatini u subotu sa početkom u 17:30.

„Želeo bih pre svega da čestitam i da se zahvalim svim igračima i upravi FK „Slatina“, navijačima i ljudima koji su pomagali klub, na velikom trudu i radu u ovoj sezoni, kao i Gradu Čačku, koji svake godine ulaže novčana sredstva u sport i tako pomaže sve klubove. Ovo je utakmica o kojoj se priča mesecima u nazad, jer su ljudi prepoznali kvalitet ove dve ekipe.“ – rekao je Marko Danbuović, sekretar FK „Slatina“

Dragan Štavljanin, odbornik iz Slatine u Skupštini grada Čačka je izrazio zahvalnost gradu Čačku i gradonačelniku Milunu Todorović koji je od 2016. godine od kako je došao na mesto gradonačelnika duplirao sredstva za sport, i napominje da da nije tih sredstava mnogo klubova bi nestalo sa sportske mape grada Čačka. 

Kako stoji u saopštenju iz kluba, poziv je upućen svim ljubiteljima fudbala, da u subotu dodju na utakmicu u Slatinu i prisustvuju ovom sportskom dogadjaju u kojem će bolji pobediti.



Komentari

Pozdrav, kako se završila revanš utakmica, ko se plasirao u Zonu?

dragoljub

16.06.2021 19:33



Slatina-Jedinstvo 0-1,zaslužena pobeda gostiju.

M.V.P.ČAČAK

05.06.2021 20:24


Ostavite komentar