Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak: Humanitarna nedelja za Ninu

post-title


Ove sedmice pored svih sadržaja koje vam nude tereni i objekti Sportskog centra Mladost možete na istima biti i HUMANI. Naša ustanova daje punu podršku humanitarnom programu kako bi se sakupila neophodna sredstva za lečenje naše devetogodišnje sugrađanke Nine Perišić. Ova mlada devojčica je učenica Osnovne škole Sveti Sava i građani Čačka, ali i cele Srbije su se uključili u prikupljanje pomoći, kako bi Nina imala srećno i bezbrižno detinjstvo poput ostale dece.

U ponedeljak na otvorenom terenu Sokolane počinje prvi memorijalni turnir u basketu posvećen tragično nastradalom maturantu Gimnazije Urošu Josipoviću. Uroševi drugovi su pokrenuli inicijativu za organizaciju ovog turnira, kako bi sačuvali sećanje na svog druga i njegov na žalost prerano ugašen život. Sva sredstva koja budu prikupljena od kotizacije će biti uplaćen na račun za pomoć Nini, a svi učesnici i gledaoci mogu u humanitarne kutije u skladu sa svojim mogućnostima dati dobrovoljan prilog koji će takođe ići na istu adresu.

Rukovodstvo SC ''Mladost'' je donelo odluku da prvi dan rada bazena bude takođe humanitaran. Svi oni koji u petak 18.juna budu posetili bazen umesto kupovine ulaznice ostaviće dobrovoljan prilog u humanitarne kutije koje će biti postavljene na ulazu. Podsećamo vas da je cena dnevne ulaznice 200 dinara, pa vas pozivamo da taj dan budete humani i da svi zajedno damo doprinos Nininoj borbi.

U subotu i nedelju na prostoru gradske plaže će biti organizovan Humanitarni bazar za Ninu. Svi posetioci najpopularnijeg dela grada će biti u prilici da kupe ponuđene proizvode, a sav prihod ide za lečenje Nine. Decu na plaži će zabavljati animatori, a biće organizovani mnogi propratni sadržaji. Bazar će trajati tokom celog dana, tako da će svi posetioci biti u prilici da budu humani.

U akciju su se uključili i poznati čačanski fudbaleri. Darko Lazović, Filip Mladenović i Marko Milinković su ponudili svoje originalne dresove klubova za koje nastupaju koji će biti ponuđeni na humanitarnoj aukciji. Početna cena dresova je 20 hiljada dinara, a sav prihod će biti prosleđen na račun za lečenje male Nine.

Pozivamo vas da budete humani. Vaše malo je za Ninu mnogo. Takođe humani možete biti i slanjem SMS poruke 1011 na broj 3030 humanitarne organizacije ''Budi human''. Sve ostale informacije možete dobiti od Ninine majke Dragane na broj telefona 060/43 00 302.

             ''ZA NININE KORAKE, ZA LEPŠE DETINJSTVO''



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar