Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U subotu šesti memorijalni turnir „Aleksandar Jaćimović“

post-title


U subotu 19.juna na fudbalskom terenu Sportskog centra Mladost se održava šesti memorijalni turnir ''Aleksandar Jaćimović''. FK ''Čačak 94'' i SC ''Mladost'' uz svesrdnu pomoć porodice Jaćimović šestu godinu za redom organizuju memorijalni turnir kojim se pre svega čuva uspomena na tragično nastradalog našeg mladog sugrađanina.

Na šestom memorijalu ''Aleksandar Jaćimović'' učestvuju selekcije Crvene zvezde, Sinđelića, Šumadije iz Kragujevca, Takova, Borca 1926 i domaćina Čačka 94. Ove godine turnir se organizuje za igrače rođene 2005.godine i mlađe. Prva utakmica počinje u 9 časova, dok će dva sata kasnije biti upriličeno otvaranje turnira. Timovi su razvrstani u dve grupe, a planirano je da se finalni meč odigra u 15 časova.

Tog dana predstavnici svih učesnika uz članove porodice će obići spomen ploču Aleksandra Jaćimovića na gradskom trgu, mestu gde je naš mladi sugrađanin i nastradao tog kobnog 23.aprila 2016.godine.

Pozivamo vas da posetite memorijalni turnir ''Aleksandar Jaćimović'' na kome ćemo se još jednom podsetiti ovog prerano ugašenog života i svi zajedno poslati poruku da se takve stvari više nikada ne dogode.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar