Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Jorović: Ponosna sam što sam deo olimpijskog tima Srbije

post-title
Foto: OKS


Ženska teniska reprezentacija Srbije otputovala je jutros u Japan, letom prekom Frankfurta, gde ih očekuje nastup na Olimpijskim igrama.

Ženski teniski tim Srbije čine Ivana Jorović, Aleksandra Krunić i Nina Stojanović, a predvodi ih selektor Dušan Vemić.

One će se u Tokiju pridružiti selektoru muške teniske reprezentacije Viktoru Troickom i Miomiru Kecmanoviću, koji su u glavni grad Japana doputovali juče.

Naknadno će im se pridružiti i Novak Djoković, navodi se u saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije.

Nina Stojanović i Ivana Jorović nastupaće u pojedinačnoj konkurenciji, dok će Aleksandra Krunić zajedno sa Ninom Stojanović nastupati u dublu.

Na konferenciji za medije koja je održana na beogradskom aerodromu pred poletanje Ivana Jorović je istakla da je ponosna što je deo Olimpijskog tima Srbije.

– Ja na put volim da idem sa visokim ciljevima, tako da u dogovoru sa svojim timom zacrtali smo ciljeve. Nadam se najboljim rezultatima – rekla je Jorović.

 

Selektor Dušan Vemić naveo je da su srpske teniserke imale dobre rezultate u poslednje vreme, što je „posebno ohrabrujuće“.

– Nadam se da će, koliko to bude moguće, iznenaditi i sebe i nas pozitivno. Na licu mesta, postoji i šansa da Aleksandra Krunić zaigra u singlu, što bi bilo veoma lepo. Znam da su devojke spremne da se bore i da dobro predstavljaju Srbiju – rekao je Vemić.

Olimpijske igre počinju 23. jula, a srpske teniserke će takmičenje početi već već drugog dana Igara.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar