Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kompanija „Leoni“ zapošljava još 1.200 Kraljevčana

post-title
Foto: Press služba


Nemačka kompanija „Leoni“ će u naredna tri dana na Trgu srpskih ratnika, sa ciljem širenja svog tima, prezentovati pogodnosti zapošljavanja u okviru proizvodne jedinice u Kraljevu.

Gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić, pomoćnik gradonačelnika Nikola Radević i direktorka Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Kraljevo Snežana Prelić su, zajedno sa generalnim direktorom kompanije „Leoni“ Srbija Pjerluiđijem Gioneom, obišli štand na kom će predstavnici kompanije odgovarati zainteresovanim građanima na sva pitanja u vezi sa zaposlenjem i radom u njihovoj kompaniji.

Kako je podsetio gradonačelnik, „Leoni“ u Kraljevu trenutno zapošljava 3.600 radnika, uključujući i ljude koji se nalaze na obuci.

„Rast Leonija u prethodne dve godine predstavlja i rast Grada na Ibru. Mi rastemo zajedno. Kako se Leoni razvija i zapošljava nove ljude, tako i se Grad razvija jer naš budžet raste i ulažemo sredstva u infrastrukturne projekte“, pojasnio je Terzić.

Prema njegovim rečima, očekuje se da će „Leoni“ već do kraja godine ispuniti cilj i zaposliti još 1.200 radnika. Kako ističe, najvažnije je da ova kompanija zapošljava i mlade ljude i one starije, muškarce i žene, kao i one koji imaju visoko obrazovanje i koji nemaju kvalifikacije jer u ovom preduzeću ima mesta za sve.

Gradonačelnik Terzić pozvao je sve Kraljevčane, ali i ljude iz okolnih sela, gradova i opština, da se prijave za posao u kraljevačkoj proizvodnoj jedinici ove kompanije jer je to velika šansa za sve one koji žele da uče, da se usavršavaju, da rade i zarade u našem gradu.

„Uveren sam da ćemo zajedničkim trudom i radom uspeti da ojačamo fabriku Leoni i naš grad, i da ćemo kao odgovorna lokalna vlast koja sarađuje sa privredom, zajedno uspeti da razvijamo i Leoni i Kraljevo“, istakao je Terzić.

Generalni direktor kompanije „Leoni“ Srbija Pjerluiđi Gione zahvalio je gradonačelniku grada Kraljeva i njegovim saradnicima na podršci koju su dobili u novoj kampanji zapošljavanja.

„Nakon skoro tri godine rada proizvodna jedinica u Kraljevu je uskoro gotova, a nakon ove investicije i dalje su nam potrebni novi radnici koje želimo da zaposlimo. Budite slobodni da se prijavite bez obzira na vašu stručnu spremu i kvalifikacije jer naša kompanija ima trening centar koji će razviti vaše sposobnosti i prilagoditi vaše veštine radu u našoj kompaniji“, naglasio je generalni direktor.

Zainteresovani građani će na Trgu sprskih ratnika, u periodu od 02. do 04. septembra, u terminu od 11.00 do 17.00 časova, moći da obiđu štand kompanije „Leoni“ i saznaju više informacija o slobodnim radnim mestima i pogodnostima koje ova kompanija nudi.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar