Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ovo je navodno razlog zbog kog je sinoć preminuo mladić na bini u Mrčajevcima

post-title
Foto: Mediaportal


Mladić Veljko Ratković (21), član KUD “Kraljevačka riznica”, koji je sinoć oko 21 čas iznenada preminuo na bini tokom nastupa na manifestaciji “Kupusijada” u Mrčajevcima, kako nezvanično saznajemo od osoba koje su bliske ovom mladiću, umro je od narkotika koji su uzrokovali zastoj u radu srca.

Prema rečima njegovih prijatelja, Ratković je imao težak život od samog rođenja. Ostao je bez majke još kao jednogodišnjak i rastao je sam sa ocem budući da nema ni brata ni sestru.

– Najteže nam je bilo kada smo morali da javimo ocu. On se, mučenik, pojavio za 15 minuta. Utrčao je sav izbezumljen, slomljen od bola, plakao na sav glas i kukao za sinom jedincem. Njegove jauke nikada neću zaboraviti. – ispričao je jedan od sagovornika “Blica”.

Očevici ove tragedije, tačnije, članovi pomenutog KUD u kom je Veljko svirao frulu, kažu da ne mogu da se oporave od šoka koji su juče doživeli.

Blic/24sedam



Komentari

Aloo slepci ne lupajte gluposti,dete je u pitanju koji narkotici

Sone

19.09.2021 22:50



jel vas sramota da pisete ovakve stvari? i da je umro od najgorih droga sta vama tu pada na pamet da sirite takve nepotvrđene inofrmacije bolesnici bolesni

mrs

19.09.2021 21:34



Не пишите непроверене и нетачне информације, све ради сензацијализма....!!!?!

Тома Томић

19.09.2021 20:18



Ne iznosite neproverene informacije i traceve , obdukcija jos nije uradjena. Takodje su i glasine , koje se sire u Mrcajevcima, da je mladic umro od strujnog udara.

Dragan

19.09.2021 19:28


Ostavite komentar