Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Fudbalerke ŽFK "Borac" najbolje kada je najpotrebnije

post-title
Foto: ŽFK Borac


Seniorke ŽFK "Borac" su protiv direktnog rivala za titulu jesenjeg prvaka u Drugoj ligi "Zapad" ostvarile veoma važnu pobedu: ŽFK „Jedinstvo“ Ub – GŽFK „Borac“ Čačak 0:2

Čačanke su odlična igrale, skoro bez i jedne greške, u većem delu utakmice. Strelci su bili Jovana Milojčević već u 5. i Milica Đuričić- Ćosović nakon odlično izvedenog kornera u 20. minutu, ali treba istaći zaista lepu igru i doprinos cele ekipe.

DSC05240

Razvojna liga Srbije, grupa „Zapad“: GŽFK „Borac“ Čačak – ŽFK „Savac“ Šabac 6:0. Strelci: Nevena Rančić 3, Milica Glišić 2 i Anđela Damljanović 1 pogodak.

Juniorke ZFK Borac (2)

Devojčice iz Čačka su ovom pobedom stigle na 4. Mesto na tabeli u konkurenciji 11 klubova Razvojne lige Srbije grupa „Zapad“. U značajno izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu (sa čak 9 novih imena u sastavu), naše fudbalerke redovno dolaze na trenige, marljivo rade, napreduju, daju sve od sebe i bore se svim srcem.

U utorak, 19. oktobra u 12 časova na terenu sa veštačkom travom gradskog stadiona u Čačku odigraće se selektivna utakmica za fudbalski region Zapadne Srbije za devojčice rođene 2009, 2010. i 2011. godine.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar