Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Pribojac pao u Preljini jer je vozio drogiran: Upravljao audijem kada ga je policija zaustavila i utvrila da je pod dejstvom amfetamina

post-title
Foto: RINA


Čačak - Pripadnici saobraćajne policije u Čačku isključili su iz saobraćaja tridesetogodišnjeg muškarca iz Priboja koji je upravljao automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija ga je zaustavila sinoć u automobilu „audi“ u Preljini, a droga testom utvrđeno je da je vozio pod dejstvom amfetamina, navodi se u saopštenju MUP - a.

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

 

RINA



Komentari

Dajete znacaju nekog ko vozi pod marihuanom ili alkoholom al zato niko ne prica o ovima iz laze sto prelaze kroz crveno, sto gaze pesake pa se vade na papire iz ludare, na ove sto imaju kupljene dozvole sto svaki dan ugrozavaju ljdske zivote a verujete 10% problema su ovi pijani i drogirani, ali ne kod nas se samo gleda na ove sto piju i puse travu a psiholoske slucajeve to nema veze a oni su bar 50% naseg saobracaja.

JebesTiovuPravdu

03.12.2021 17:28


Ostavite komentar