Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanski Tiffany Production nosilac nagrade za omiljeni brend na internetu 2021. godine

post-title


TIFFANY Production

4 decenije postojanja

5 pojedinačnih tržista

preko 100 maloprodajnih objekata

vise od 150 zaposlenih

Jedna vizija. Jedan tim. Mnogo talenata.

Možda je upravo ovo najbolji način da započnemo sumiranje utisaka iz 2021.

Nesumnjivo da je korona, usled koje je naš život dobio potpuno drugu dimenziju, najčešće izgovarana reč u prethodnoj godini. Ali nas je svakako ta ista korona naučila da se moramo prilagođavati brže, snalaziti na nove načine, biti kreativniji, brži, fleksibilniji. I raditi timski kao nikada do sada.

Kompanija TIFFANY nije jednostavno kompanija. Niti sinonim za modu, kako mnogi misle. MI SMO PORODICA strastvenih, posvećenih i inovativnih ljudi koji neguju veru u slobodu mišljenja i razmenu ideja.

Iako je 2021. godina bila godina velikih izazova, u nju smo usli sasvim spremni, sa željom da pokažemo da napredak nije nemoguć ni u ovakvim situacijama. Ulagalo se mnogo vremena i energije u rast i razvoj.

Dokaz tome su kvalitetne i moderne kolekcije koje su opravdale poverenje naših kupaca. Rezultat toga je činjenica da smo ove godine, po drugi put, postali ponosni nosilac titule OMILJENI BREND NA INTERNETU ZA 2021. godinu. Ova nagrada nam je posebno vredna jer smo je dobili direktnim glasanjem potrošača koji su prepoznali kvalitet i strast koju smo utkali u svaki komad garderobe...

Dok su se mnogi u prethodnom periodu fokusirali na opstanak i rešavanje problema, kompanija TIFFANY može da se pohvali i društveno odgovornim aktivnostima i projektima kao što je dualno obrazovanje koje ni u ovom kriznom periodu nije zapostavljeno.

Ulaganje u pojedinca i njihov lični razvoj doveo je i do rasta naše porodice, koja sa svakom godinom broji sve veći broj članova, jer kako kažu - dok rastu njeni zaposleni raste i kompanija. I svaka zamisao, ideja i inicijativa su važne.
Prethodnih 365 dana bili su dani borbe i neizvesnosti. Oni su nas inspirisali da pronađemo svoj put i opstanemo u nikada težoj tržišnoj utakmici bez gubitaka.

Uspeh je hodanje od neuspeha do neuspeha bez gubljenja entuzijazma. Vinston Čerčil

Srećni smo što je entuzijazam nešto čega nam ne manjka i što spremni dočekujemo novu godinu u kojoj ćemo se potruditi da opravdamo poverenje koje su nam naši kupci i saradnici pružali ovih prvih 40 godina.

eKapija



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar