Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gornji Milanovac: Asfaltiranje seoskih puteva nastavljeno predviđenom dinamikom

post-title
Foto: Kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac


Radovi na izgradnji infrastrukture na teritoriji gornjomilanovačke opštine su u punom jeku. Trenutno se u Donjim Branetićima vrši rehabilitacija lokalnog puta u dužini od 545 metara. Radove je danas obišao i predsednik opštine, Dejan Kovačević, i ovom prilikom najavio da će ova godina biti rekordna po ulaganjima u infrastrukturu Gornjeg Milanovca.

- Donji Branetići su dugo čekali ovaj deo puta od Doma ka zaseoku Drobnjaci. Lokalna samouprava se trudi da uradi što više infrastrukture koja je u našoj nadležnosti. Ove godine radimo devet lokalnih i šesnaest nekategorisanih puteva po selima, kao i devet gradskih ulica. Radimo i rasvetu u Grabovici u dužini od 5,5 kilometara i sa time ćemo zaokružiti radove na infrastrukturi za ovu godinu – rekao je predsednik Kovačević.

Ovaj put je od izuzetnog značaja za meštane Donjih Branetića jer spaja ovo selo sa Takovom, Ljevajom, Ručićima, Boljkovcima i Gornjim Branetićima, a preko Rajca milanovačku opštinu sa ljiškom.

- Zahvaljujem se u svoje ime i u ime svih meštana predsedniku opštine , kao i celoj opštinskoj upravi za ovaj projekat. Ovo je tek početak radova u našem selu, očekuju nas još i radovi na Domu i postavljanje ulične rasvete – izjavio je Milorad Gačanović, predsednik MZ Donji Branetići.

Ugovoreni iznos radova je 3.852.201 dinar sa PDV-om, a izvođač je preduzeće SVIN DOO iz Gornjeg Milanovca.



Komentari

Kada će doći na red i mesna zajednica Rudnik da se u njoj poprave putevi. Naša čuvena vazdusna banja nije bas lepog putnog izgleda pogotovo deo “kolonije”

Zorica

18.05.2022 08:41


Ostavite komentar