Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Asfaltiranje puta u MZ Koštunići

post-title
Foto: Kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac


Danas se asfaltira nekategorisani put u MZ Koštunići, zaselak Džojići, dužine 485 metara. Kako je u ovom delu sela veliki broj porodica sa decom, izgradnje deonice je veoma značajna, a završetak radova se očekuje u toku dana.

Put će nam mnogo značiti. Ovde ima dosta dece i dobro će nam doći. To je perspektiva da mladi ostanu u selu. Nama put dolazi do same kuće, što nam je stvarno važno, moja deca su ostala ovde, a imam i tri unučice. Zahvaljujem se opštini, izvođačima, kao i predsednicima Mesnih zajednica Leušići, Pranjani i Koštunići koji su pomogli da se ova investicija realizuje. Da bi se selo održalo, mora se ulagati u puteve, to je svuda pravilo- kaže Milomir Damljanović, meštanin.

U ovom kraju ima male dece i omladine, što je velika prednost sela, zahvaljujemo svima na saradnji i svima kojim su nam pomogli da ovo završimo do kraja. Učestvovali smo 3:1, a danas, nadam se završavamo –dodaje Ivan Damljanović, predsednik MZ Koštunići.

Ugovoreni iznos radova je 3.350.796,00 dinara, izvođač je građevinsko preduzeće „SVIN“ doo iz Gornjeg Milanovca. Predmetni radovi predviđaju rehabilitaciju puta u dužini od 485m sa širinom asfalta od 2,50 m i sa obostranim bankinama od po 0,25m.

Na pomenutoj trasi predviđen je asfalt BNHS 16 u debljini od 5 cm, ispod toga je nasut gornji noseći sloj tampona od 0-31,5mm u debljini od 10cm.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar