Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Mićo Mrak izašao sa cenom ugostiteljskih usluga na Saboru violinista u Pranjanima

post-title


Gornji Milanovac - Da ne bi bilo zabune kao u Guči, jedan od najpoznatijih ugostitelja na otvorenom, Mićo Mrak, koji je u Pranjanima držao jednu od najvećih šatri sa oko 1.000 mesta saopštio je danas cene ugostiteljskih usluga koje će svi saboraši moći da nađu pod njegovim šatorom.

 

„Od početka sam u Pranjanima i može se reći da sam jedan od osnivača, budući da sam prvi šatradžija koji je stigao na livadu u ovom selu, a sticajem okolnosti, davnih godina, tu sam i krenuo u ovaj biznis. Zadovoljni smo posetiocima i gostima koji su prošle godine se častili pod našim pokretnim krovom i dužan sam da ove godine, kao čovek iz tog kraja, i kao neko ko želi dobro Saboru i tom kraju, saopštim cenovnik deset dana ranije. Odlučio sam se da isključivo držim Valjevsko pivo jer je to saborski sponzor i to je u interesu Sabora. Cena piva biće 300 dinara. Cena prasećeg pečenja biće 2.000 i vruće jagnjetine 2.400 dinara. Naravno, pored toga, držaću i jedno strano pivo, ali kada je u pitanju negazirana voda, gostima ćemo ponuditi možda jednu od najkvalitetnijih voda sa ovog podneblja, a to je Maljenska voda, MG Krista”, kazao je Mileta Jelić, poznati pod nadimkom Mrak.

 

On je naglasio da će goste zabavljati vrsni muzičari, kao što je Tunja bend, Era Ojdanić, a pored njih najavio je još dve estradne zvezde sa kojima je u pregovoru i njihova imena će saopštiti naredne sedmice.

 

Inače, Mićo Mrak, omiljeni je ugostitelj koji se širom Srbije bavi ovim zanatom već 40 godina. Zanimljivo je da u ovom poslu ima i naslednika, sina Miloša, koji je dobro ispekao očev zanat i važi za sjajnog mladog momka koji će, gotovo izvesno naslediti ovaj posao.

 

Ostaće upamćene šaljive izreke Mića Mraka, kao na primer „sitna para veseli čoveka” ili „kad umrem za mnom će žaliti samo milicija i inspekcijske službe”.

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar