Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kompnija “Leoni” organizovala je u Požegi “Info dan” I razgovor sa kandidatima koji su zainteresovani za rad u toj nemačkoj kompaniji u Kraljevu

post-title
Foto: Infopress


“Leoni” organizuje “Info dane” u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje I planira da na taj način zaposli veliki broj radnika i sa područja Požege , Arilja I Kosjerića.“Hitno nam je potrebno 700 zaposlenih zbog čega smo danas ovde kako bismo popunili kadrove u fabrici u Kraljevu, koja na površini od 60. 000 metara kvadratnih može da uposli 6.000 radnika. Smatram da možemo da ostavrimo dobru saradnju I rezultate koje očekujemo”, rekao je Pjerluidji Gione, generalni direktor kompanije “Leoni” .

Nacionalan služba za zapošljavanje, filijale Kraljevo, Kragujevac I Čačak već duže vreme aktivno saradjuje sa kompanijom “Leoni” na zapošljavanju novih radnika, počev od infornisanja, selektovanja, I upućivanja radnika u “Leoni”.

Kompanija poziva sve zainteresovane da se informišu o mogućnosti zaposlenja bez obzira na stepen stručne spreme, radno iskustvo ili godine starosti. Obuka kandidata koji se odluče da rade u fabrici u Kraljevu obavljaće se u samoj kompaniji, trening centru I na radnom mestu. Fabrika “Leoni” u Kraljevu otvorena je u septembru prošle godine. Zapošljava 4000 radnika, a u perspektivi u planu je zapošljavanje još 2000 radnika. 

Infopress 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar