Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačani blokirali celu ulicu, kada čujete razlog oduševiće vas: Prikupili novac za lečenje male Nađe, ona danas putuje u Ameriku (FOTO)

post-title
Foto: RINA


Čačak - Da ljudska dobrota ne poznaje granice, pravi su primer svi Čačani koji su učestvovali u najplemenitujem podvigu godine, u prikupljanju novca za lečenje njihove sugrađanke petogodišnje Nađe Đerović, koja boluje od cerebralne paralize. Jednu od gradskih ulica Čačani su zatvorili kako bi organizovali humanitarni bazar pod sloganom "Ulica otvorenog srca, za Nađin prvi korak", i tako prikupili novac u iznosu blizu pola miliona dinara.

 

- Želim da se zahvalim svima koji su danas došli ovde da nas podrže, Nađi je ovo najbolji poklon pred sutrašnji odlazak u Ameriku. Novac je prikupljen, ali to nije sve, nakon ove dve operacije koje nas očekuju u Americi, imamo još fizikalnih terapija koje su pred nama kako bi se ona što pre oporavila - kazala je za RINU, Milica Đerović, Nađina mama.

1664530412_cacak-za-nadju-ulica-otvorenog-srca-fotorina3 

Na inicijativu vaspitača vrtića „Poletarac“, ali i svih zainteresovanih pojedinaca i kompanija ova humanitarna akcija uspešno je realizovana, uz prisustvo velikog broja Nađinih drugara.

 

- Ovo smo svi zajedno dugo pripremali i drago mi je da su se ljudi odazvali u ovom broju. Sve ovo uradili smo sa idejom da onoliko koliko možemo pomognemo Nađi da što pre stane na svoje noge. Ovaj veličanstven događan u njenu čast zaista vraća veru u ljubav - rekla je direktorka PU „Moje detinjstvo“ Suzana Simeunović.

 

U Hajduk Veljkovoj ulici organizovani su koncerti i igraonice koji su upotpunili ovaj događaja najmlađim gostima.

 1664530412_cacak-za-nadju-ulica-otvorenog-srca-fotorina2

Ona je do sada lečena u Banji Koviljači, Banji Trepči, Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, Naučno istraživačkom centru u Moskvi. Porodica se do sad na razne načine nosila sa troškovima koje iziskuje ovakav vid lečenja, koji nisu mali, i sada za njenu konačnu radnost i osmeh na licu nedostaje jako malo.

 1664531506_cacak-za-nadjin-prvi-korak-fotorina5

Pomozimo i mi maloj Nađi!

 

Slanjem SMS poruke: Upišimo 946 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human946 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000823232-70

Uplatom na devizni račun: 160600000082357996

 

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar