Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Luksuz, zaštitni znak Studia lepote ,,Lavish“ u Čačku

post-title
Foto: Infopress


U novootvorenom Studiju lepote ,,Lavish“ u Čačku klijenti mogu da očekuju kako i sam naziv ukazuje luksuz i negu na vrhunskom nivou.  Koncept  rada  razlikovaće se od drugih,  i to je i cilj da ,,Lavish“ postane brend.

Studio  ,,Lavish“  odiše nežnim notama.Prateći savremene trendove kada je lepota  u pitanju za profesionalnu negu lica i tela  i kozmetičke usluge koristiće se  najkvalitetniji proizvodi.

,,Tim profesionalaca radiće tretmane kao što su pedikir od kristalnih kupki sa kolagenom. Dame će imati priliku  da se isfeniraju, našminkaju, a i da ukoliko žele urade i popularne adaktar obrve“, rekla je vlasnica salona, Kristina Ristanović.

Kristina Ristanović

Marija Rosić Piskulić na društvenim mrežama poznata kao Rosićka 91  istakla je da je veoma važno da mlade devojke uz profesionalnu negu istaknu prirodnu lepotu.

Marija Rosić Piskulić

Poseban kutak salona čini specijalno dekorisan prostor za fotografisanje.

Vlasnica salona, Kristina Ristanović, maštala je da  njen profesionalni put bude povezan sa lepotom, ali i sa modom.

Radnim danima vrаta salona biće otvorena od 9 do 17 časova, nedeljom do 15, a  u želji i da ispoštuju svakog korisnika  rad u salonu,, Lavish“  biće prilagođen i  zahtevima  i željama klijenata.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar