Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Radovi na izgradnji Zdravstvene stanice u Ljubiću u punom jeku

post-title


Izgradnja Zdravstvene stanice u Ljubiću u punom je jeku. U toku su radovi na zidanju pregradnih zidova u suterenu i ugradnji betona za izradu međuspratne ploče prizemlja.

Kako nam je rečeno, uporedo sa radovima na konstrukciji objekta, izvode se i radovi na izradi AB fazonskih fasadnih elemenata, a objekat se priprema za ugradnju fasadne stolarije.

Počelo je i razmeravanje i zidanje nosećih zidova, kao i izrada stubova na potkrovlju buduće Zdravstvene stanice.

– Približavamo se završetku konstrukcije na prvoj polovini objekta što bi značilo i da se ubrzo kreće sa završnim radovima u tom delu. Izgradnjom ovakvih objekata držimo zdravlje na samom vrhu lestvice svih prioriteta, što značajno doprinosi poboljšanju celokupnog zdravstvenog sistema – izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Ovaj objekat gradi se na površini od 42,5 ari, a zgrada će se prostirati na nešto manje od 2.500 hiljade kvadratnih metara. Vrednost investicije, koja se finansira iz gradskog budžeta, je oko 358 miliona dinara sa PDV-om.

U okviru objekta predviđena je služba Hitne pomoći, koja će tada biti najbliža auto-putu “Miloš Veliki“. Nova zdravstvena ustanova imaće kompletnu lekarsku dijagnostiku, službu zdravstvene zaštite odraslog stanovništva, pedijatriju, odeljenje ginekologije, dijagnostičko-specijalističku službu i apoteku.

Takođe, predviđena je konferencijska sala za sastanke i edukaciju, kao i službene prostorije.

Morava info



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar