Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Besplatan ulaz na utakmicu Borac - MZT

post-title
Foto: Lejča photography


Ulaz na utakmicu između Borca Mozzart i MZT Skopje Aerodroma biće besplatan, baš kao što je to bio slučaj sa prethodnim duelom.

Pomenute ekipe će se sastati u okviru 23. kola AdmiralBet ABA lige. Naravno, mesto odigravanja meča biće Dvorana kraj Morave, a početak susreta zakazan je za subotu 25. mart u 19:00.

Na ovaj način KK Borac Mozzart želi da se još jednom zahvali za višegodišnju podršku koju Čačani pružaju crveno-belom timu. To je bilo očito bezbroj puta, kako ove sezone, tako i u minulim.

A ne treba trošiti previše reči kako bi se dokazalo koliko je u ovom momentu potrebna podrška taboru Dejana Mijatovića. Ukoliko slavi u subotu veče, biće to možda i ključna pobeda za čačanski tim.

Naime, u ovom momentu crveno-beli sastav ima svega jednu pobedu više u odnosu na MZT Skopje Aerodrom, koji predstavlja glavnog konkurenta za opstanak u ligi. A kada se uzme u obzir da Makedonci u poslednja tri kola imaju daleko lakši raspored u odnosu na Srbe, postaje kristalno jasno koliko bio Borcu Mozzart značio trijumf protiv sledećeg rivala.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar