Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U NTP Čačak predstavljen program podrške inovativnih biznisa "StarTech"

post-title


Naučno tehnološki park Čačak, juče je bio prvi domaćin, a grad Čačak, prvi grad u Srbiji, u kojem je predstavljen novi program za podršku inovativnih biznisa - „StarTech“.

Program „StarTech“, organizovan je u prostorijama Naučno tehnološkog parka Čačak (Dr Dragiše Mišovića 169), kao i „Info dan“ za sve zainteresovane subjekte. Prezentacija je sprovedena uživo i preko Zoom platforme.

„NALED“ i Vlada Republike Srbije, su uz podršku kompanije Philip Morris, pozvali startapove, preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća (MMSP) i sve one koji imaju inovativne biznis ideje ili žele da transformišu svoje poslovanje uvođenjem novih tehnologija, da se u periodu od 31. marta do 4. juna prijave za „StarTech“ program podrške inovacijama i digitalnoj transformaciji privrede.

„StarTech“ program podrške digitalnoj transformaciji malih i srednjih preduzeća, deo je trogodišnjeg projekta za promociju inovacija i tehnološkog razvoja u Srbiji.

Cilj projekta je ubrzanje rasta srpskih kompanija i transformacija tradicionalne ekonomije u digitalnu, kao i pružanje podrške u vidu sredstava i ekspertize rada na unapređenju uslova za podsticanje inovacija i promocije domaćih inovativnih biznisa.
Čačak postaje lider u svim oblastima.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar